• 1-3 DAGER LEVERING *

 • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

 • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Deilige smoothies med superfood

Deilige smoothies med superfood

 

Om du enda ikke vet så mye om superfood er du nok langt ifra den eneste..

Hva er superfood? kort fortalt er det rett og slett veldig næringsrik mat som er spesielt rike på essensielle mineraler og vitaminer.

For en velfungerende kropp er det viktig å tilføre nok mineraler og vitaminer, og det kan være en utfordring for mange. Det er ikke alltid like lett å spise variert og sørge for å få i seg tilstrekkelig mengder, men med å supplere supermat i kostholdet ditt… da klarer du det helt fint uten anstrengelser.

Supermat som spinat, brokkoli og blåbær bruker vi ofte i det daglige. Det er velkjent at de inneholder rikelige mengder med vitaminer som er viktig for kroppen. Men det finnes også andre mer eksotiske frukter og superfoods som kan hjelpe deg med å styrke kroppen litt mer.

Purasana er et fantastisk 100 % økologisk produkt som er enkelt å inkludere i ditt kosthold. Purasana er et pulver bestående av frysetørket og konserverte frukter, bær og annen tett næringsrik mat som er rik på alle de viktige næringsstoffene du trenger. Pulveret kan brukes i så mangt- salater, gryter, salater og mye mer, men fellesnevneren for alle Purasana produktene er at de kan brukes i smoothies

For å gjøre hverdagen din enda litt mer smooth har vi laget en enkel og lettlest sak. Her finner du både interessant informasjon om superfood, og noen deilige og sunne oppskrifter.

Vel bekomme…

raw-superfood-smoothie-purasana

Purple Beets

 • 1 ss Purasana acaipulver
 • 1 ss linfrøolje 
 • 1 ½-2 dl kokosmelk eller mandelmelk 
 • 1 dl frosne bringebær 
 • 1 banan

Oppskriften er til en porsjon. Kjøres i smoothiemaskin eller blender til det er helt jevnt.

Acai Powder fra Purasana er et pulver av det næringsrike acaibæret. Acai-bærene høstes fra palmetrær langs bredden av Amazonas, der er jorden spesielt næringsrik. Etter at de er modne, blir bærene som er rike på antioksidanter pulverisert og frysetørket til et finkornet pulver.

Man betrakter Acai-bær som en av verdens mest næringsrike frukter og en viktig kilde til viktige næringsstoffer og plantenæringsstoffer. Purasana acai-bærpulver blir frysetørket og konservert slik at alle næringsmidlene blir beholdt. Acai pulver er rik på vitaminer og fiber, og er perfekt til å blande oppi din favoritt smoothie, juice eller yoghurt.

Kjøp Acai Powder her.

grønn-smoothie-green-dream-purasana

Green Dream

 • 1 ss Purasana Hempfrø
 • 1 ts Purasana Green mix
 • 1 halv kiwi uten skall
 • 1 banan
 • 1 dl eplejuice
 • 1 dl avkjølt peppermyntete

Kjøres i smoothiemaskin eller blender til det er helt jevnt. Oppskriften gir 2-3 porsjoner. 

Green Mix Powder fra Purasana er en fantastisk supermatblanding av chlorella, spirulina, hvetegress og byggress. Det har også et høyt innhold av B-vitaminer, selen, jern og andre nyttige plantenæringsstoffer som taes fort opp av kroppen. I tillegg er det høye innholdet av klorofyll virker naturlig utrensende og er også bra for syrebalansen i kroppen. Ekstra pluss for at algene chlorella og spirulina er kjent for sine immunforsterkende egenskaper, samt deres positive effekt på hud ved at det både virker cellefornyende og naturlig anti-aldrende.

Kun kreativiteten setter en stopp er for hva du kan bruke Green Mix Powder til, da du i tillegg til å ha det i smoothie, juice og iskrem, også kan strø det over salater eller ha det i supper, pesto og andre sauser.

Hemp Seeds fra Purasana er et ypperlig vegetarisk alternativ for alle som trenger tilførsel av protein. Hemp Seeds er naturlig rik på proteiner, fiber og en viktig kilde til vitaminer, mineraler, plantenæringsstoffer og Omega 3. Bruksområdene er mildt sagt ubegrensede. Kan strøs eller blandes i for eksempel grøt, frokostblandinger, salater eller smoothies. Bruksområdene for Hemp Seeds er også mildt sagt ubegrensede. Frøene kan strøs eller blandes i for eksempel grøt, frokostblandinger, salater eller smoothies. Her er vår favoritt oppskrift der vi har brukt både Purasana Green Mix og Hemp Seeds:

Kjøp Hemp Seeds her.

orange-smoothie-purasana

Orange Blaster

 • En hel appelsin uten skall
 • 1/2 ts Purasana Curcuma 
 • 1 ss linfrøolje 
 • En klype kvernet sort pepper 
 • 1/2 dl eplejuice 

Oppskriften er til en porsjon. Kjøres i smoothiemaskin eller blender til det er helt jevnt.

Curcuma Powder fra Purasana er et pulver laget av gurkemeie. Gurkemeie utvinnes fra roten på planten med det latinske navnet curcuma longa. Gurkemeie er et av grunnkrydderne i indiske karriblandinger og en kraftig antioksidant. I asiatisk folkemedisin er gurkemeie tradisjonelt vært benyttet mot mange plager, alt fra halsbrann og fordøyelsesproblemer til ledd og hudlidelser. Gurkemeie har en appelsingul farge og er i slekt med ingefær. Curcuma Powder er ypperlig å bruke i matlaging for farge og smakstilsetning i mat eller ingrediens i smoothie. Her er vår go-to smoothie med Curcuma Powder:

Kjøp Curcuma Powder her. 

Bon Appétit!