• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Se våre kunders favoritter fra salget!

Se våre kunders favoritter fra salget!

Våren er rett rundt hjørnet, og det er det perfekte tidspunktet for å freshe opp toalettmappen. Forbered huden og tjuvstart vår-gløden allerede nå!

I denne artikkelen deler vi kunders favorittprodukter som du nå kan sikre deg på 20-25% rabatt!  

CC Color Correcting Cream SPF 20

CC Color Correcting Cream SPF20 fra Lumene er den ultimate hverdags-foundationen.  Med sin flytende og lette konsistens reduserer den rødhet, jevner hudtonen og gir naturlig glød. Den har en lett til medium dekkevne, og beskytter huden mot skadelig UVA/UVB-stråling. Dette er en foundation du garantert kommer til å digge!

cc-color-correcting-cream-spf20-lumene

Kjøp her

Clean It Zero Cleansing Balm fra Banila Co

Clean It Zero Cleansing Balm fra Banila Co er en oljerens som skånsomt smelter bort all sminke og produktrester, uten å strippe huden for dens naturlige oljer. En koreansk kultfavoritt med en sorbetaktig konsistens som blir til olje i kontakt med huden. Denne oljerensen eksfolierer lett, virker beroligende og holder på hudens fuktighet.

clean-it-zaro-cleansing-balm-original-banila-co

Kjøp her

Mung Bean pH-Balanced Cleansing Foam fra Beplain

Mung Bean pH-Balanced Cleansing Foam fra Beplain er en fantastisk, mild og skummende rens med optimal pH-verdi på 5.5 som er lik hudens egen pH-verdi. Dette betyr at den ikke vil irritere eller tørke ut huden din, og den kan trygt brukes daglig. Huden etterlates så frisk og ren, klar for påfølgende produkter i hudpleierutinen din!

mungbean-cleansing-foam-beplain

Kjøp her

Transform Glow 2OH Dark Spot Toner fra Ole Henriksen

Transform Glow 2OH Dark Spot Toner fra Ole Henriksen gir en fantastisk boost og ungdommelig glød. Dette er en kraftfull kveldstoner superladet med en høy konsentrasjon av glykolsyre og melkesyre som jevner ut hudtonen, og som målrettet jobber mot å redusere og forebygge pigmentflekker, fine linjer og rynker. Toneren fjerner i tillegg smuss, urenheter og overflødig olje fra hudens overflate.

transform-dark-spot-toner-ole-henriksen

Kjøp her

Instant Illuminizer fra Lumene

Instant Illuminizer fra Lumene er en nydelig, flytende highlighter/blush som gir huden en strålende, naturlig glød! Den ultralette formulaen inneholder en kombinasjon av ingredienser og lysreflekterende fargepigmenter som får huden din til å se friskere og mer ungdommelig ut. Kombiner sammen med dine andre sminkefavoritter, eller bruk alene på ren hud på dager du ønsker å føle deg ekstra fresh og fin!

instant-illuminizer-lumene

Kjøp her.

Banila Co Clean It Zero Brightening Peeling Gel

Banila Co Clean It Zero Brightening Peeling Gel er en enkel og effektiv løsning for alle som ønsker en klarere og mer strålende hud. Sliter du med gusten hud? Opplever du at sminken legger seg kakete? Eller har du hud med tette porer som trenger en grundig, men skånsom dyprens? Da er dette produktet noe for deg! Opplev en jevnere, sunnere og mer glødende hud!

brightening-peeling-gel-banila-co

Kjøp her.

Banana Bright Vitamin C Serum fra Ole Henriksen

Banana Bright Vitamin C Serum fra Ole Henriksen er din huds bestevenn! Produktet er et effektivt anti-aging serum som inneholder en kraftig cocktail av vitamin c, PHA og hyaluronsyre. Serumet reduserer og forebygger pigmentflekker og synligheten av rynker og fine linjer minimeres. Serumet lysner og jevner ut hudtonen øyeblikkelig, i tillegg til at hudens tekstur forbedres betraktelig ved bruk.

banana-bright-vitamin-c-serum-ole-henriksen

Kjøp her.

Sunmuse Moisture Sunscreen fra Beplain 

Sunmuse Moisture Sunscreen fra Beplain er den ultimate fuktighetsgivende solkrem med solfaktor 50 som gir optimal beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler. Den koreanske, veganske solkremen passer til alle hudtyper, selv den mest sensitive. Kremen trekker raskt inn og etterlater ingen whitecast eller føles klissete. Legger seg pent under sminke! 

sunmuse-spf50-beplain

Kjøp her

Se alle favorittene fra salget her

Happy shopping<3