• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Vårfavoritter på salg!

Vårfavoritter på salg!

Kickstart vårgløden! 

I denne artikkelen tipser vi deg om våre topp-produkter innen hudpleie, sminke og selvbruning for våren, som du kan sikre deg på 20-30% rabatt<3

FACE PALETTE

Face Palette fra Glöd Sophie Elise er et ansiktspalett som gir deg alt du trenger for en glødende og bronzy look. Palettet inneholder fire ulike pudre - et varmt solpudder for glød, et kaldt solpudder for contouring, en perfekt sommerlig blush og en pigmentert highlighter. Psst.. paletten passer perfekt i vesken!

Kjøp her

SELF TANNING MIST

Jet Set Sun en helt luktfri selvbruningsmist/spray basert på brunt sukker og 80% vann. Sprayen gir deg en helt naturlig farge på 3 minutter, og utvikler seg mørkere frem til du dusjer den av. Produktet kan også brukes over makeup for ekstra farge og glød.

Kjøp her

ALOE SOOTHING SUN CREAM

Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++ fra COSRX har blitt en verdenskjent favoritt i det Koreanske hudpleiemarkedet! Dette er en beroligende solkrem som gir huden din en rikelig mengde fuktighet med sin lette konsistens. Solkremen har en høy solfaktor som vil beskytte huden godt mot UVA- og UVB stråling.

Kjøp her

FRESHLY JUICED VITAMIN C SERUM

Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop er det ultimate, veganske C vitamin-serumet og gir huden en skikkelig boost av antioksidanter. Serumet vil jevne ut hudtonen og gjør både fargeforskjeller som rødhet og pigmentflekker mindre synlige, i tillegg til å redusere synligheten av fine linjer. 

Kjøp her

HOLLYWOOD MOTIVATIONAL BOTTLE

Hollywood Motivational Bottle gjør det enklere å få i seg nok vann hver dag! Denne vannflasken viser hvor mye vann du bør ha drukket i forhold til døgnets timer. Med innebygd sugerør, lokk og en strikk du kan ha rundt håndleddet, er drikkeflasken veldig praktisk. Kommer i ulike freshe farger!

Kjøp her

NOURISHING LIP MASK

Nourishing Care Lip Sleeping Pack fra KLAVUU er en luksuriøs leppemaske, designet for å gi intens næring og fuktighet til tørre lepper! Den unike sammensetningen smelter lett for en enkel og behagelig påføring, og fester seg forsiktig til leppene for langvarig pleie.

Kjøp her

GLOW MOUSSE

SunSpa x Hedda Skoug Glow Mousse gir en flott glød til kroppen samtidig som den tilfører huden fuktighet. Glow tanning mousse er lett, luftig og smelter raskt inn i huden, og gir deg en naturlig flott glød på 4-6 timer. Vår veganske mousse er gitt en sommerlig duft av kokos og mango, samt tilsatt pleiende Aloe Vera.

Kjøp her.

BODY MIST BERRY FRESH

Body Mist Berry Fresh fra Glöd Sophie Elise er en kroppsspray som dufter av friske og deilige bær. Misten kan brukes på både hud, hår, klær og sitter i hele dagen. Gi deg selv en velduftende og forfriskende lukt i vår!

Kjøp her

HAIR SUN TREATMENT

I'm Hair Sun&Treatment fra Suntique er perfekt når du ønsker å beskytte hår og hodebunn fra solen. Denne behandlingen gir både beskyttelse og pleie. Tilfører usynlig UV-beskyttelse for å forhindre hårskader, hårtap, forsterker håret og bevarer hårfargen.

Kjøp her

Se alle salgsvarer her

Happy shopping<3