• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Om Coverbrands

Coverbrands Historie

Coverbrands er en nettbutikk innen kategorien skjønnhet med flere kjente merker i vårt sortiment. Hos oss finner du sminke, hudpleie, hårpleie, kosttilskudd og mye mer.

It-produkter på nett

Coverbrands startet opp som en nettbutikk hvor kunder kunne kjøpe nye og eksisterende kvalitetsprodukter som ble anbefalt og trukket frem i for eksempel magasiner, på it-siter eller av kjendiser og influencere (derav navnet Cover brands).

Vårt mål er fortsatt det samme, og vi ser derfor hele tiden etter merker som har utmerket seg. I dag har vi både velkjente internasjonale brands, men også nye, spennende og innovative merker du kanskje ikke har hørt om. Uansett tilfellet lover vi deg høy kvalitet på produktene våre. Om du kommer over et merke du tenker vi burde teste ut, må du ikke nøle med å sende det inn til oss på mail info@coverbrands.no

Samarbeid med influencere

Vi samarbeider i dag tett med flere av landets største influencere for å holde våre besøkende oppdatert på hva de største gjør, samt at de kommer med tips og nye spennende produkter der har vært med å produsert.

Om du lurer på hva influencere elsker akkurat nå, kan du sjekke ut influencer-siden vår, hvor vi har samlet deres favorittprodukter.

Priser og utmerkelser

Coverbrands var forut sin tid og vant flere priser for sin innovativitet og forretningside. Coverbrands fikk Gasellepris i 2013 og 2014, Folketsnettfavoritt 2017 (SMB), samt diverse prestisjetunge priser fra magasiner og fageksperter.

Det hotteste akkurat nå!

Uansett hva du er på utkikk etter kan vi love deg god kvalitet på varene våre, og at vi holder oss oppdatert på det som er hottest akkurat nå. Sjekk ut tusenvis av produkter innen skjønnhet hos oss, og finn dine nye favoritter i dag!

 

 

Besøk vår fysiske butikk

Vi har åpnet butikk i Kristiansand sammen med Pusterom Hudpleie! Du finner oss i Gyldenløves gate 5, 4611 Kristiansand.Cover Brands AS, Org.nr 990 439 258, Wesselsgate 8, 0165 Oslo