• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

De hotteste K-beauty favorittene fra vintersalget!

De hotteste K-beauty favorittene fra vintersalget!

Vintersalget fortsetter med fantastiske tilbud på en mengde varer. I dette innlegget lister vi opp våre absolutte favoritter innen k-beauty, på hele 20% rabatt. Sikre deg dine must-have NÅ før det blir utsolgt!  

OLJERENS

Clean It Zero Cleansing Balm Nourishing fra Banila Co er en oljerens spesielt tilpasset tørr og dehydrert hud, samt moden hud. Oljerensen har de samme gode egenskapene som originalen, men i tillegg et ekstra høyt innhold av olje og dronninggelé for å gi optimalt med fukt. Ekstrakt fra ginseng revitaliserer huden og forebygger aldring

banila-co-cleansing-balm-nourishing

Kjøp her.

VANNBASERT RENS

Clean It Zero Foam Cleanser fra Banila Co er en effektiv og skånsom ansiktsrens for alle hudtyper. Denne vannbaserte rensen har en kremete konsistens som forvandles til herlig skum i kontakt med vann. Produktet renser huden i dybden og gir en frisk følelse, uten å gjøre huden tørr eller stram. Den har en beroligende og fuktighetsgivende effekt.

Manila-co-foam-cleanser

Kjøp her.

EKSFOLIERING

Apricot Blossom Peeling Gel fra Beauty Of Joseon motvirker produksjon av overflødig talg, jevner ut grov hudstruktur og motvirker hudproblemer! Dette er en silkemyk og fuktig peeling som minimerer irritasjonsmomenter på huden din. Produktet kan brukes på både ansikt og kropp.

apricot-peeling-gel-beauty-of-joseon

Kjøp her.

SHEET MASK

Rich Moist Soothing Sheet Mask fra Klairs er en fantastisk sheet mask som roer ned rød, irritert og sensitiv hud, og reparerer ødelagt hudbarriere. Huden etterlates frisk, fuktet og silkemyk. Perfekt å bruke på dager hvor huden trenger en ekstra fuktighetsboost!  

sheet-mask-soothing-klairs

Kjøp her.

 

SERUM

Freshly Juiced Vitamin Drop fra Klairs er det ultimate vitamin C serumet, og gir huden en skikkelig boost av antioksidanter. Serumet vil jevne ut hudtonen og gjør både rødhet, kvisearr og pigmentflekker mindre synlige, i tillegg til å redusere synligheten av fine linjer. Ved jevnlig bruk vil du raskt se og kjenne forskjell på huden!

freshly-juiced-vitamin-c-serum-klairs

Kjøp her.

FUKTIGHETSKREM

Black Rice Hyaluronic Cream Unscented fra Haruharu Wonder er en avansert fuktighetskrem formulert med nøkkelingredienser som fermentert svart ris og hyaluronsyre. Designet spesielt for de med tørr og sensitiv hud, er denne kremen en effektiv løsning for deg som ønsker å forebygge og redusere fine linjer. Gjennom å øke cellefornyelsen gir kremen langvarig fuktighet.

black-rice-unscented-cream-haruharu-wonder

Kjøp her.

Se alt fra salget her.

Happy shopping<3