• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Trygg E-Handel

Trygg E-Handel

Coverbrands sin nettside er godkjent av Trygg E-handel, det betyr at du kan kjenne deg trygg og sikker når du handler fra oss.

Trygg E-handels formål er å beskytte deg som forbruker – kun stabile og seriøse nettbutikker kan bli godkjent til å benytte Trygg E-handel merket. Du kan lese mer om Trygg E-handel og dine rettigheter som forbruker på www.tryggehandel.no

Coverbrands sertifikat

Kort om Coverbrands

Coverbrands startet opp som en nettbutikk hvor kunder kunne kjøpe nye og eksisterende kvalitetsprodukter som ble anbefalt og trukket frem i for eksempel magasiner, på it-siter eller av kjendiser og influencere (derav navnet Cover brands). 

Vårt mål er fortsatt det samme, og vi ser derfor hele tiden etter merker som har utmerket seg. I dag har vi både velkjente internasjonale brands, men også nye, spennende og innovative merker du kanskje ikke har hørt om. Uansett tilfellet lover vi deg høy kvalitet på produktene våre. Om du kommer over et merke du tenker vi burde teste ut, må du ikke nøle med å sende det inn til oss på mail info@coverbrands.no

Priser og utmerkelser

Coverbrands var forut sin tid og vant flere priser for sin innovativitet og forretningside. Coverbrands fikk Gasellepris i 2013 og 2014, Folketsnettfavoritt 2017 (SMB), samt diverse prestisjetunge priser fra magasiner og fageksperter.