• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Trend alert: Toner Pads Edition

Trend alert: Toner Pads Edition

Er du en "skincare-junkie” som oss? Da har du trolig hørt om såkalte "toner pads". Begrepet er ikke nytt i hudpleie verden, men har sin popularitet takket være dets brukervennlighet og bemerkelsesverdige resultater!

I denne artikkelen vil vi forklare begrepet nærmere, hvorfor det er så populært og hvilke som passer deg og din hud best!

Enkelt forklart, er tonerpads bomullspads som er "soaked" i toner. Tonerpads spiller en avgjørende rolle i din hudpleierutine. Det er en skånsom men effektiv måte å fjerne døde hudceller og overflødig olje, samtidig som det hjelper til med å balansere huden. Ved å kombinere tonerpads med toner og andre hudpleieprodukter, sikrer du at huden din forblir frisk, klar og forberedt på etterfølgende hudpleie.

HUSK! På søken etter de beste tonerpadsene, bør du vurdere din hud og ønsket mål. Velg tonerpads som oppfyller dine behov og få maksimal effekt! Se våre favoritter fra Cosrx 

UREN HUD? Prøv One Step Original Clear Pad

Tonerpadsene er med på å bekjempe akne-utsatt hud. Utviklet basert på omfattende dermatologisk forskning. Padsene inneholder Betain-salisylat som absorberer og regulerer overflødig talgproduksjon for å forhindre tilstoppede og tette porer. Ingrediensene ekskfolierer døde hudceller for en forbedret celle-regenerasjon og hudstruktur.

one-step-original-clear-pad-cosrx

Kjøp her.

DEHYDRERT HUD? Prøv One Step Moisture Up Pad

Tonerpadsene gir maksimalt med fuktighet og pleie, og er fylt med et ultra nærende serum som huden din vil elske! Padsene eksfolierer huden lett for å la den trekke til seg fuktighet og næringsstoffer. Huden vil lettere holde på fuktigheten og etterlates sunn og glødende. Padsene bidrar til å redusere tørrhet, fine linjer og rynker.

one-step-original-moisture-pad-cosrx

Kjøp her.

SENSITIV OG IRRITERT HUD? Prøv One Step Green Hero Calming Pad

Tonerpadsene gir deg fuktighet, beroliger og balanserer huden med kun et sweip! Disse beroligende tonerpadsene er fylt med nærende serum som fukter godt og virker anti-inflammatoriske. PHA-syre eksfolierer huden mildt og Green-RX Complex bidrar til å roe ned huden og rense i dybden.

one-step-original-green-hero-calming-pad-cosrx

Kjøp her.

Se alt fra COSRX her