• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Vidunderserumenen du må teste!

Vidunderserumenen du må teste!

First things first: hvorfor bruke et serum?

Et serum er et høyt konsentrert produkt med aktive ingredienser, og har som mål å trekke dypt inn og forsterke huden. Sliter du med hudproblemer som pigmentering, akne, rødhet eller ønsker en anti-aging effekt? Da vil et serum tilpasset dine behov ha en svært god effekt på sikt!

I denne artikkelen lister vi opp vidunderserumene fra det koreanske hudpleiemerket Beauty of Joseon, og hvilket serum som passer akkurat deg og din hud! 

Har du ujevn hudtone? Prøv Glow Deep Serum: Rice + Alpha Arbutin

Et banebrytende serum spesielt utviklet for å jevne ut hudtonen og redusere synligheten pigmentering. Serumet inneholder 2% ren alfa-arbutin som ved jevnlig bruk vil gi deg en jevnere, lysere og sterkere hudtone!

glow-deep-serum-beauty-of-joseon

Kjøp her.

Ønsker du en anti-aging effekt? Prøv Revive Serum: Ginseng + Snail Mucin

Et serum utviklet med den populære ingrediensen ginseng! Serumet fornyer huden sin vitalitet, reduserer synligheten av pigmentering, rynker og fine linjer slik at huden ser yngre og sunnere ut. Med sin fuktighetsgivende og anti-aging effekt, gir serumet gode resultater på huden din ved jevnlig bruk!

revive-serum-beauty-of-joseon

Kjøp her.

Sliter du med akne og betent hud? Prøv Glow Serum: Propolis + Niacinamide

Det perfekte serumet for deg med store, synlige porer og betent hud! Dette serumet er utviklet for å reparere hudbarrieren med sine naturlige og rene ingredienser. Formulert med 2% niacinamide og 60% propolisekstrakt for å kontrollere produksjonen av talg, samtidig tilføre fuktighet til huden.

glow-deep-serum-beauty-of-joseon

Kjøp her.

 

Rød, sensitiv og irritert hud? Prøv Calming Serum Green Tea + Panthenol

Serumet inneholder en kraftig dose av den effektive antioksidanten grønn te, sammen med fuktighetsgivende panthenol og beroligende centella asiatica. Ideelt for deg med rød og irritert hud. Serumet er helt fri for parfyme og alkohol.

calming-serum-green-tea-beauty-of-joseon

Kjøp her.

Se alt fra det koreanske skjønnhetsmerket Beauty of Joseon her.