• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Hvilken eksfoliering er din huds perfekte match?

Hvilken eksfoliering er din huds perfekte match?

Bruker du hudpleiemerket COSRX fast? Da vet du sikkert at peeling er et viktig steg i din hudpleierutine!

First things first: hva er egentlig en kjemisk peeling?

Kjemisk peeling er en svært populær metode hvor en bruker hudvennlige syrer, som tillates å trekke dypt ned i hudlagene. På den måten fjernes de ytterste hudlagene for å stimulere cellefornyelsen, forbedre hudens struktur- og tekstur samt få huden til å gløde fra innsiden og ut.

I denne artikkelen hjelper vi deg med å velge rett peeling til din hud og dine behov fra det koreanske kultmerket COSRX.

NYBEGYNNER

AHA/BHA Clarifying Treatment Toner fra Cosrx er en fornyende og hydrerende toner som forbedrer både hudtone og tekstur. Toneren fjerner døde hudceller og pore-tettende urenheter, mens den bidrar til å redusere forekomsten av kviser og hudormer. Toneren vil også på sikt kunne forminske arr i ansiktet.

Hudtype: passer til alle hudtyper, men anbefales til aknehud med en ujevn hudtekstur.

aha-bha-clarifying-toner-cosrx

Kjøp her.

MIDDELS ERFAREN

BHA Blackhead Power Liquid fra Cosrx er et eksfolierende serum som bidrar til å åpne porene og redusere dannelsen av hudormer. Klinisk bevist å redusere hudormer, overflødig talg og kombinerer hydrerende ingredienser, som vil lysne og klarne huden mens de forsiktig fjerner urenheter og døde hudceller.

Hudtype: passer til alle hudtyper, spesielt de som sliter med store porer og urenheter. 

bha-blackhead-power-liquid-cosrx

Kjøp her.

ERFAREN

AHA 7 Whitehead Power Liquid fra Cosrx er en mild kjemisk peeling som reduserer urenheter og hvite hudormer. Inneholder naturlig AHA som peeler huden, samt glykolsyre for å klarne huden uten irritasjon.

Hudtype: passer spesielt godt til tørr og kombinert hud.

aha-7-whitehead-power-liquid-cosrx

Kjøp her.

Se alt fra Cosrx her