• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

VINTERSALG -20-60% rabatt på en mengde varer!

VINTERSALG -20-60% rabatt på en mengde varer!

Nytt år, nye muligheter! Se våre topp 10 bestselgere fra januarsalget du bare må sikre deg!

Self Tan Spray fra Glöd Sophie Elise er perfekt for å føle seg ekstra fresh og fin på nyåret. Selvbruningssprayen gir fantastisk glød til alle hudtoner! Den kan brukes på både ansikt og kropp, og er enkel å påføre, tørker raskt og virker ikke klissete og klebrig. Du får et jevnt og naturlig resultat som varer i opptil 7 dager.

sef-tan-spray-glöd-sophie-elise

Kjøp her

Instant Perfector 4-in-1 Glow Makeup fra Maybelline gir deg fordelene til fire produkter i ett trinn! Den lysreflekterende formelen kan brukes som base, for å dekke, jevne ut og som en highlighter. Et alt-i-ett-produkt som gir huden din umiddelbar glød og en vakker finish. Perfekt sminke for vintersesongen.

instant-perfector-4-in-1-glow-makeup-maybelline

 

Kjøp her.

Radiance Cleansing Balm fra Beauty of Joseon er en koreansk oljerens som effektivt og enkelt fjerner talg, sminke og smuss fra ansiktet. Perfekt å bruke i din to-trinns renserutine. Denne rensen er formulert med kornekstrakter og riskli som tilfører enorme mengder med fuktighet, slik at huden ikke tørker ut. Passer til alle hudtyper og gir nødvendig peie. 

cleansing-balm-beauty-of-joseon

 Kjøp her.

Bloomy Burgundy fra Natálie by Anniken E. Jørgensen, deres populære, multifunksjonelle produkt Bloomy kommer nå i en helt ny variant: en nydelig, burgunderrød farge som passer perfekt til både kinn, lepper og øyelokk. Teksturen er kremete, fløyelsmyk og lett å påføre. 

bloomy-burgundy-anniken-jorgensen

 Kjøp her.

Dream Coat Extra Strength fra Color Wow er den ultimate løsningen for glatt, frizz-fritt hår! Dette er ikke bare et fuktighetsgivende produkt - det er en revolusjonerende behandling som forvandler tørt og krøllete hår til mykt og glansfullt uten et snev av krus. Resultatet er ikke bare midlertidig, det varer opptil tre-fire hårvasker, slik at du kan nyte anti-frizz glans lenger.

dream-coat-extra-strength-color-wow

 Kjøp her

Nydelig ansiktsrulle av 100% rosenkvarts. Hyppig ansiktsmassasje med en rosenkvartsrulle kan virke stimulerende på blodsirkulasjonen, noe som gir ansiktet en frisk, sunn glød. Rullen er kald og virker beroligende og kjølende på huden. Reduserer hevelser og løse spenninger i ansiktsmuskulaturen. Den runde og glatte stenen masserer effektivt inn krem og serum i huden. 

rosenkvarts-face-roller

 Kjøp her.

Freshly Juiced Vitamin Drop fra Klairs er det ultimate, veganske vitamin C-serumet som gir huden en skikkelig boost av antioksidanter. Serumet vil jevne ut hudtonen og gjør både fargeforskjeller som rødhet og pigmentflekker mindre synlige, i tillegg til å redusere synligheten av fine linjer. Ved jevnlig bruk vil du raskt se og kjenne forskjell på huden, både når det gjelder mykhet, fargeujevnheter og spenst!

freshly-juiced-vitamin-c-serum-klairs

 Kjøp her.

Dark Oil Shampoo fra Sebastian Professional er infusert med en spesiell blanding av oljer. Sjampoen rengjør og gir fylde og glans uten å tynge håret ned. Lukter også helt fantastisk! Perfekt hårpleie for tørt og livløst vinterhår.

dark-oil-shampo-sebastian-professional Kjøp her.

Black Rice Hyaluronic Cream Unscented fra Haruharu Wonder er en avansert fuktighetskrem formulert med nøkkelingredienser som fermentert svart ris og hyaluronsyre. Designet spesielt for de med tørr og sensitiv hud, er denne kremen en effektiv løsning for de som ønsker å forebygge og redusere fine linjer. Gjennom å øke cellefornyelsen gir kremen langvarig fuktighet.

haruharu-wonder-cream

Kjøp her

Finn flere favoritter fra salget her

Happy shopping<3