• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Solbeskyttelse i sminke med jane iredale

Solbeskyttelse i sminke med jane iredale

Nå som sommersola endelig har begynt å varme skikkelig, er det ekstra viktig å beskytte huden mot solens skadelige stråler. Solfaktor i form av sminke er lett å påføre i løpet av dagen, og man kommer gjerne til der man ikke alltid ville husket å smøre solkrem, som for eksempel rundt øynene.

jane iredale har produkter som er godkjent av The Skin Cancer Foundation som dagligbeskyttelse mot UV-stråler - blant annet; Amazing Base Loose Mineral Powder, Pure Pressed Base Mineral Foundation, Dream Tint Tinted Moisturizer, LipDrink Lip Balm og Enlighten Plus Under Eye Concealer. Disse produktene inneholder titandioksid og er vannresistente i opptil 40 minutter.

janeiredale-jane-iredale-makeup-sminke-foundation 

Holder det å bruke makeup med solfaktor?

Mineraler som titandioksid gir en fysisk blokkering av UV-strålene ved å opptre som små speil påhuden,som reflekterer strålene og fører de bort. Mineralbeskyttelse tilfredsstiller alle krav vi stiller til solfaktor i dag og mineralenes egenskaper gjør denne beskyttelsen enkel, effektiv og gir et nydelig resultat. Ved å bruke mineralmakeup med solfaktor lar du sminken ta vare på hudendin ved å både pleie og beskytte den mot solen. Men gir disse produktene nok beskyttelse? Svaret er ja! Solfaktor i makeup gir solbeskyttelse, men solfiltrene er mindre konsentrerte enn i solkrem og vil ikke vare like lenge. Beskytt deg heller litt ekstra med en solkrem under makeupen og påfør for eksempel Powder-Me SPF 30 Dry Sunscreen, som er solkrem i pudderform, på nytt gjennom dagen.

 

Hva er SPF?

SPF står for Sun Protection Factoreller solfaktor. Solfaktor er et mål på hvor mye UVB-stråler hudentåler før den begynner å bli rødeller brent.Påfør SPF rikelig og jevnt over både ansikt og kropp ca. 30minutter før soleksponeringog huskalle områdene som ikke dekkes av klær. Påfør igjen ca.annenhver time. Det anbefales å bruke minimum SPF 15 eller høyere med UVA-merking «medium»eller «høy».

janeiredale-jane-iredale-makeup

Se alt fra jane iredale her!