• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Den perfekte hudpleierutinen for ferie!

Den perfekte hudpleierutinen for ferie!

Oppgrader ferieopplevelsen med en skreddersydd COSRX hudpleierutine som kombinerer enkelhet og effektivitet. Perfekt for å holde huden hydrert, beskyttet og glødende, selv på farten.

1.  Start med Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser. Dette er en mild, rensende gel som effektivt fjerner urenheter uten å forstyrre hudens naturlige pH-balanse.  De aktive ingrediensene i dette produktet effektivt reduserer tette porer og kontrollerer overflødig talgproduksjon, noe som gjør det til et ideelt valg for å holde huden frisk og klar under ferien. Formulert for å være skånsom, irriterer den ikke eller striper huden for dens naturlige oljer. Dette gjør den perfekt egnet for alle hudtyper, inkludert selv den mest sensitive hud, så du kan nyte din ferie med selvtillit og komfort.

Shop Low pH Good Morning Gel Cleanser

2. Toner: Påfør Cosrx Full Fit Propolis Synergy Toner for å nære og berolige huden. Denne toneren er beriket med 72,6% Black Bee Propolis Extract og 10% honningekstrakt, er det perfekte reisefølget for din hudpleierutine. Denne ansiktstoneren vil etterlate huden din strålende og hydrert, og sørger for at du beholder den friske gløden selv på farten.                   

Shop Full Fit Propolis Synergy Toner her

3. Ta med deg COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence på dine eventyr og hold huden frisk og strålende, uansett hvor du er! Med 96% filtrert sneglesekret gir denne essensen en kraftig fuktighetsboost, samtidig som den jevner ut hudtonen og reduserer synligheten av aknearr og pigmentering. Perfekt for alle hudtyper, inkludert den mest sensitive, forbedrer denne essensen hudens elastisitet, fyller på med fuktighet og bekjemper tegn til aldring. Den lette gelkonsistensen absorberes raskt uten å føles klissete, noe som gjør den til den ideelle reisepartneren for en uanstrengt vakker hud på farten!

 Shop Advanced Snail 96 Mucin Power Essence her

4. Gi huden din en magisk glød mens du reiser med COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream, en ekte "kult-favoritt"! Denne unike fuktighetskremen er beriket med 92% sneglesekret, også kjent som snegleslim, og gir en intens fuktighetsboost, samtidig som den effektivt reduserer synligheten av aknearr og pigmentflekker. Resultatet er en jevnere hudtone og tekstur. Pakk denne skatten med i reisevesken din og nyt strålende, fornyet hud, uansett hvor dine eventyr fører deg!

 Shop Advanced Snail 92 her

5. Ta med COSRX Ultra-Light Invisible Sunscreen SPF50 på dine reiser og nyt effektiv solbeskyttelse uten kompromisser! Denne fuktighetsgivende solkremen med SPF50+ PA++++ har en ultratynn, gjennomsiktig formel som absorberes raskt uten å etterlate hvite skjolder, og passer perfekt til alle hudtyper og hudtoner. Den lette, gjennomsiktige sammensetningen gir en naturlig finish og føles ikke klissete, noe som gjør den ideell for daglig bruk uansett hvor dagen tar deg. Beriket med aloe og trollhassel, tilbyr den rikelig med fuktighet og en beroligende effekt på irritert og sensitiv hud. Med COSRX Ultra-Light Invisible Sunscreen blir det enkelt å integrere høy solbeskyttelse i din daglige hudpleierutine mens du holder huden sunn og strålende, klar for eventyr under solen!

Shop Ultra-Light Invisible Sunscreen SPF50 her