• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Superingrediensen du ikke visste du trengte!

Superingrediensen du ikke visste du trengte!

Du har kanskje hørt om superingrediensen hyaluronsyre? Men hva er det egentlig? Og hvorfor er det så bra for huden vår?

Hyaluronsyre, ofte omtalt som en fuktighetsmagnet, er superingrediensen elsket av alle hudpleie-junkies! Les videre om hvordan superingrediensen fungerer og få 5 gode grunner til hvorfor den bør implementeres i din hudpleierutine!

Hva er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre (HA) er til tross for navnet, ikke en eksfolierende syre, men et sukkermolekyl som finnes naturlig i huden vår. Det er en kraftig komponent som har en enestående evne til å binde fuktighet - essensielt dersom du ønsker en sunn og vakker hud med optimal fuktbalanse!

5 grunner til å bruke hyaluronsyre

 

1. FUKTIGHET

Hyaluronsyre gir tørr hud en skikkelig fuktighetsboost og opprettholder fuktighetsbarrieren i huden. Ingrediensen fungerer også godt mot tidlige aldringstegn, da den tilførte fuktigheten jevner ut tekstur og reduserer synligheten av fine linjer og rynker.

2. PLUMP

Hyaluronsyre plumper huden innenftra ved å fungere som et fyllemiddel mellom hudens proteinstrukturer kollagen og elastin.

3. JEVNERE HUD

Hyaluronsyremolekylene trenger dypt inn i hudlagene og fyller linjene på overflaten, og slik vil huden se jevnere ut. Dens utjevnende effekt gjør den til en høyt ansett ingrediens også i hudpleieprodukter mot aldring.

4. STRÅLENDE HUD

En sunn og hydrert hud reflekterer lys bedre enn tørr og gusten hud. Siden hyaluronsyre hydrer huden aktivt, får den faktisk huden din til å se mer strålende ut.

5. Tilpasset ALLE hudtyper

Det fine med hyaluronsyre er at alle kan bruke det! Som sagt tidligere finnes det naturlig i kroppen, derfor ingen allergier. Det er helt essensielt for enhver hudtype å ha et velfylt fuktreservoar. Det gjelder også fet hud da hyaluronsyre ikke har en tilstoppende effekt på porene.

Våre kunders favoritt

Våre kunders favoritt

The Hyaluronic Acid 3 Serum fra COSRX er spesielt utviklet til å kunne trenge ekstra dypt inn i huden for maksimalt utnytte av fuktigheten. Produktet inneholder tre viktige elementer:

3% ren hyaluronsyre:
Tilfører og låser inn fuktighet på et dypt nivå i huden.
I stand til å absorbere opptil 1000 ganger sin vekt i vann for å gi den mest intense fuktigheten til huden.

NMF (aminosyrekompleks):
Forbedrer og bygger opp hudbarrieren og beskytter mot tørrhet og dehydrering.
Forsterker hudens fuktighet.

Cermaider:
Beskytter og styrker hudbarrieren slik at huden kan ta i mot og få god nytte av all fuktigheten.

Produktet er utviklet for alle hudtyper, spesielt for de som sliter med tørr hud eller svak hudbarriere.

Hot tip:

Bruk hyaluronsyre med sneglemucin i hudpleierutinen din. Faktisk kan det å kombinere disse to kraftfulle ingrediensene gi forbedret hydrering, og redusere tidlige aldringstegn.

Sneglemucin hjelper til med å låse inn fuktighet og berolige huden, men hyaluronsyre tiltrekker og holder på fuktighet, noe som resulterer i fyldigere og mer hydrert hud.

Advanced Snail 92 All in one Cream
Se alt fra kult-merket COSRX her.