• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Finn de riktige Ole Henriksen produktene for din hud

Finn de riktige Ole Henriksen produktene for din hud

I havet av hudpleie kan det være utfordrende å finne produkter som er skreddersydd for din hudtype, og gir deg de resultatene du ønsker. Vi har alle vært der - forvirret og fortvilet i jakten på vår ultimate hudpleieregime. For å hjelpe deg har vi gjort et dypdykk i de anerkjente produktene til Ole Henriksen®. Det trenger ikke å være så tidkrevende å finne hvilken serie eller hudpleiefokus som er riktig for deg. Følg guiden vår så er det enkelt å finne de produktene vi anbefaler til din hud!

BALANCE

Perfekt for deg med fet, oljete og uren hud.

Balance serien fra Ole Henriksen er nøkkelen til en sunnere og mer balansert hud for deg som sliter med fet og oljete hud. Fet hud kommer som følge av høy talgproduksjon i huden som ofte fører til hudbekymringer som oljete t-sone, hudormer og i verste fall kviser og akne. Ved å rense huden jevnlig og bruke produkter som fjerner overflødig olje og holder porene rene, kan man sette en stopper for disse hudproblemene. Produktene i Balance serien reduserer talgproduksjon og renser porene i dybden uten å strippe og tørke ut huden.

OleHenriksen-BALANCE

TRUTH

Perfekt for deg med ujevn hudtone og en gusten og livløs hud.

Truth serien fra Ole Henriksen booster huden med bomber av Vitamin-C som gir nytt liv og en ungdommelig glød til huden. Produktene jobber med å minimere ujevnheter og pigmentflekker, samtidig som den umiddelbart reduserer synligheten av linjer og rynker. Truth produktene gir deg nemlig glød og en herlig følelse av friskhet på bare et blunk!

OleHenriksen-Truth

 

TRANSFORM

Perfekt for deg som sliter med pigmentflekker, ujevn hudtone og tegn på aldringstegn.

Transform Plus serien fra Ole Henriksen jobber med aldringstegn slik som pigmenteringer, ujevn hudtone, linjer og rynker. Transform Plus produktene eksfolierer og fornyer hudstrukturen din så den får en glatt, jevn og strålende overflate.

 OleHenriksen-tranform

 

 

TRANSFORM PLUS

Perfekt for deg med med en moden hud med aldringstegn som linjer, rynker og pigmentering

 Olehenriksen-plus

 

DEWTOPIA

Perfekt for deg med hud med ujevn tekstur, rynker og fine linjer

 

Se alle produkter fra OleHenriksen her!