• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Selvbruning til ansikt: finn metoden som passer for deg!

Selvbruning til ansikt: finn metoden som passer for deg!

Sola byr på både fordeler og ulemper for oss; på den ene siden gir den oss energi, varme og glød, og på den andre siden er den skadelig for både hud og helse. Vi forteller deg hvordan du fortsatt kan oppnå en gylden brunfarge i ansiktet, uten å utsette huden for skadelig stråling.

Solkysset uten sol

Du er best beskyttet mot solens skadelige stråler når du ikke soler deg, men samtidig ønsker vi oss gløden vi får etter en lang dag i solen. Derfor er selvbruning et godt alternativ, og vi har produktene som hjelper deg å oppnå den solkyssede looken uten å skade huden! Men hvilken selvbruning passer for deg?

Selvbruningsmousse

Passer for: fet, uren eller kombinert hud 

Selvbruningsmousse er en av de mest populære formene for selvbruning. Og det er ikke uten grunn! Mousse gir et jevnt resultat som tørker på et blunk og ikke forårsaker urenheter. Vi skiller mellom “instant tanning mousse” som gir deg øyeblikkelig brunfarge og “gradual tan” som gradvis trapper opp fargen.

Husk! Skrubb ansiktet før påføring og vær nøye med fuktighetskrem i dagene etter.

sunspa-selvbruning-selftan

Glow Mousse Medium fra Sunspa, gir flott glød til kroppen samtidig med at huden føles hydrert. Colorguiden gjør påføringen enkel, og du oppnår derfor et jevnt resultat hver gang. Denne moussen er medium i fargen og kan derfor også anvendes sammen med våre glow-up koster i ansiktet. Kjøp her.

jetsetsun-selvbruning-selftan

Jet Set Sun Mousse - 150ml, deg den perfekte solkyssede looken, uansett hvilken hudtype du har! Selvbruningsmoussen er helt luktfri og basert på brunt sukker og 80% vann. Den tørker på 3-5 minutter og gir umiddelbart en naturlig gylden brunfarge. Moussen må ristes godt før bruk og påføres deretter med Jet Set Sun selvbruningshanske. Kjøp her.

bondi-sands-selvbruning-selftan

Self Tanning Foam - Dark 200ml fra Bondi Sands, er en selvbruning som vil sørge for at det ser ut som du har tilbrakt hele dagen på Bondi Beach. Produktet gir deg en jevn brunfarge. Inneholder aloe vera som etterlater huden myk og full av fukt. Alle Bondi Sands mousser har en frisk kokosduft. Kjøp her.

Selvbruningskrem

Passer for: sensitiv eller tørr hud 

Selvbruningskrem er en klassiker de fleste av oss har et forhold til. Den bruker lengre tid på å tørke inn i huden enn de andre variantene på grunn av sin tykkere konsistens. Dette er likevel det som gjør den til manges foretrukne selvbruning! Selvbruningskrem er proppet med nærende og fuktighetsgivende ingredienser som sørger for en strålende glød og langvarig resultat. Vi skiller mellom en “gradual” krem som bygges opp gradvis og “instant” krem som gir farge øyeblikkelig og går bort ved neste vask.

Husk! Skrubb ansiktet før påføring.

rudolphcare-selftan-selvbruning

A Hint of Summer - The Lotion fra Rudolph Care, gir deg både farge og pleie. Dette er en body lotion som styrker og fukter huden, samtidig som en naturlig farge bygges opp. Oppnå sommerglød året rundt! Kjøp her.

bondi-sands-selvbruning-selftan

Everyday Gradual Tanning Milk fra Bondi Sands, både hydrerer og gir huden din næring samtidig som den utvikler en langvarig gylden glød. Beriket med både aloe vera, E-vitamin og en deilig duft av kakaosmør, er denne kremen perfekt for daglig bruk. Kjøp her.

glöd-selftan-selvbruning

Overnight Tanning Mask 50ml fra Glöd Sophie Elise, inneholder fuktighetsgivende ingredienser som gjør huden silkemyk over natten. Med pleie og næring vil denne ansiktsmasken gjøre huden mer elastisk og fresh. Hudpleie med selvbrunning slik at du våkner med glød, farge og frisk hud. Kjøp her.

Selvbruningsmist/spray

Passer for: tørr hud, hyppige selvbrunere eller deg med dårlig tid 

Mist eller spray er selvbruningsformen som er enklest å påføre. Sprayen sørger for jevn fordeling av produkt og brunfarge i fjeset. Sprayene har ofte næringsrike oljer i seg som gjør at produktet pleier og fukter huden. Selvbruningsmist tørker fort, trenger ikke å skylles av og er perfekt for deg som er på farten. Det kan også brukes oppå annen selvbruning og gi ekstra glød og farge.

vitaliberata-selvbruning-mist-spray-selvbruning

Tinted Heavenly Tan Elixir fra Vita Liberata, gir huden din fuktighet kombinert med en flott brunfarge som utvikles over 8 timer. Resultatet vil fortsette å utvikle seg i tre dager etter bruk. Oppnå en jevn og langvarig farge med Tinted Heavenly Tan Elixir. Selvbruningen smelter lett inn i huden og fjernes jevnt over ti dager. Kjøp her.

glöd-spray-selvbruning-selftan

Tanning Water 50ml fra Glöd Sophie Elise, er en lett, skånsom ansiktsmist. Produktet gir næring og fukt til huden med ingredienser som viola tricolor og grape ferment. Hudtonen jevnes ut og får masse glød med et enkelt spray. Denne hudpleien er kombinert med selvbruning for å gi deg fuktighet og en nydelig brunfarge! Kjøp her.

Selvbruningsdråper

Passer for: alle hudtyper

Selvbruningsdråper er perfekt for alle som ønsker en gyllen og frisk brunfarge som bygges opp og bevares over tid. Selvbruningsdråper kan brukes selv av de mest uerfarne, da det er veldig vanskelig å gjøre feil. Du tilfører enkelt 2-3 dråper i din vanlige fuktighetskrem og påfører kremen helt som du gjør til vanlig, og voila! Etter noen dager har du bygget opp en solkysset glød. Kjøp her.

vitaliberata-selftan-selvbruning-selftandrops-dråper

Self-Tanning Anti-Age Face Serum fra Vita Liberata, gir deg en anti-age effekt kombinert med fuktighetsgivende ingredienser og en perfekt brunfarge. Produktet har en formel som bekjemper aldring, samtidig som den oppnår en lett brunfarge for hvert bruk. Bland gjerne produktet ut med ansiktskremen din for en gylden farge. Bruk serumet alene for en kraftigere brunfarge.

glöd-selftan-selvbruning-selftandrops

Selvbruningsdråper som gradvis utvikler en naturlig glød og solkysset brunfarge uten at huden blir eksponert for sol! Self Tan Drops er et supert produkt for de som ønsker et gradvis og jevnt resultat, eller de som er litt redd for self tan og ønsker å teste det med baby steps. For både ansikt og kropp. Kjøp her.

Hvordan få et perfekt resultat:

  • Bruk et selvbruningsprodukt som er egnet for ansiktet.
  • Skrubb huden og bli kvitt døde hudceller før påføring. På den måten unngår du tette porer som kan føre til urenheter og at selvbruningen blir flekkete. 
  • Påfør fuktighetskrem og la den trekke inn i noen minutter før du tar på selvbruningen.
  • Ta litt vaselin eller fuktighetskrem rundt ørene og hårfestet for å unngå søl.
  • Påfør selvbruningen etter anvisningen på tuben/flasken.