• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Så enkelt får du vakre bryn

Så enkelt får du vakre bryn

Velstelte og formede bryn kan endre mye på et utseende og fremheve både øynene dine og benstrukturen i ansiktet ditt. Ved å velge riktig form og fylde kan velstelte øyenbryn få deg til å se mye yngre og mer opplagt ut. Denne lille guiden gir deg alle de nødvendige stegene du trenger for å skape perfekte bryn tilpasset ditt ansikt.

hollywoodmirror-speil-sminkespeil-LED

For å skape perfekte bryn er det essensielt med et godt speil og god belysning. Med riktig belysning kommer brynshårene mer til syne og det er lettere å se hvor man bør nappe, forme og fylle inn. Hollywood sminkespeil har 12 store LED lys som gir deg den perfekte belysningen når du skal fikse brynene dine og påføre sminken din. Lysene kan justeres i styrke og modus med varmt eller kaldt lys for perfekt lys morgen som kveld. Kjøp her.

Finn riktig form til ditt ansikt

For å finne ut hvilken brynsform som er riktig og best kler ditt ansikt, er det viktig å «måle opp» hvor det er naturlig at dine bryn skal være. Finn frem en brynsblyant for å bruke som en linjal. Kjøp brynskost her.

  • Start ved å legge blyanten på utsiden av neseboret og plasser den rett opp. Der skal brynet ditt starte. Marker ved å tegne en liten prikk eller strek for å etterpå kunne lettere jobbe med dette utgangspunktet.
Øyenbryn
  • Deretter skal vi finne brynets naturlige høydepunkt. Plasser blyanten fra samme området ved nesen og tvers over pupillen og opp til brynet. Der skal høydepunktet på brynet være.
Øyenbryn
  • Siste step for å finne riktig form er å finne ut hvor brynet ender. Det gjør du enkelt ved å legge blyant fra samme utgangspunkt ved nesen og forbi ved ytterkanten av øyekroken din.
Øyenbryn

Napp vekk uønskede hår 

For et løftet og mer åpent blikk er et godt tips å plukke vekk hår som ligger utenfor brynet. Bruk en brynsbørste for å børste hårene oppover og napp vekk uønskede hår som ligger utenfor brynsformen. Når det kommer til napping er det selvfølgelig smak og behag som gjelder, da noen liker det «bushy» mens andre liker et mer rent uttrykk. Men en tommelregel er å huske at brynene bør beholde sin naturlige form, så vær dermed forsiktig og kun napp på områder som trengs på utsiden av brynet for å lage et rent område. Føl deg forsiktig frem og finn ut hva som passer deg! Kjøp pinsett her.

Øyenbryn-pinsett

Gi mer definisjon til brynshårene

For å gjøre brynene ekstra freshe kan du trimme de lengste hårene der det trengs. Ofte er brynshårene tynne og mer “dunaktig” i tuppene, så ved å klippe vil hårene vil de få en hardere kant og et mer definert uttrykk. Dette gjør du ved å børste brynene opp nok en gang og klippe tippen på de lengste hårene som stikker opp. Obs: kun stuss på hårene som stikker ut på utsiden av brynet, og ikke klipp direkte på selve brynet. Når det gjelder bryn går lite langt! Kjøp øyenbrynssaks her.

Øyenbryn-øyenbrynssaks-saks-trimme

Slik skaper du fyldige bryn

Ikke alle er velsignet med tykke og fyldige bryn, og nettopp derfor er brynssminke til stor nytte. En brynsblyant kan løfte, definere, presisere og gi masse fylde til brynene dine. Velg brynsprodukt etter ditt behov - en tynn brynspenn som Brow Wiz vil gjøre linjene mer presise og gi illusjonen av ekte hårstå, mens en tykkere brynspenn vil gi brynene dine mer dekkevne og raskere gjøre de fyldige og fyllt inn. Start med å fylle inn på områder der det er mindre hår. En viktig huskeregel er at bryn skal være fyldigere i enden enn i starten, så vær forsiktig med å fargelegge for hardt i starten av brynet. Vær lett på hånd, da det er lettere å fylle på med farge enn å ta bort! Kjøp DipBrow Pomade her.

Øyenbryn-fyldig-bryn-browpomade

Sørg for at brynene holder seg på plass hele dagen

Avslutt med å legge en klar eller farget brynsgele for å holde brynene på plass gjennom hele dagen og kvelden. Her er det viktig å børste i retning oppover og utover for å løfte brynshårene og gi et mer våkent blikk. Ønsker du en litt mer «bushy brow» uttrykk kan du gå for en brynsgele med farge slik som DipBrow Gel, som vil gi mer farge samt fylde til brynshårene dine. Jo mer “bushy” du ønsker hårene, børste hårene enda litt mer oppover med en brynsgele med farge. Her er DipBrow Gel perfekt for å tilføre brynene enda mer fylde.

Øyenbryn-bryn-fyldig-brynsgele-browgel
Øyenbryn-bryn-sminke-makeup