• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Derfor er vitamin c magisk for huden din

Derfor er vitamin c magisk for huden din

C- vitamin er blitt en populær ingrediens innen hudpleie, og har en dokumentert positiv effekt på huden. Antioksidanten hylles for sine naturlige egenskaper og har fått kultstatus verden over.

I denne artikkelen forteller vi hvorfor du bør implementere c-vitamin i hudpleierutinen din.

Ole-Henriksen-VitaminC-hudpleie

C-vitamin er en av de mest aktive ingrediensene vi finner i hudpleie. Dette innebærer at ingrediensen aktivt jobber med å behandle eller forebygge en spesifikk hudtilstand - for eksempel tørr eller uren hud. Aktive ingredienser i hudpleie kan virke som en jungel for nybegynnere, men C-vitamin kan være et fint sted å starte for de fleste. Vitaminet egner seg nemlig for alle hudtyper, i alle aldre.

ole-henriksen-hudpleie-vitaminc-serum

Beskyttende egenskaper

C-vitamin er en potent antioksidant som nøytraliserer skadelige frie radikaler. I praksis betyr dette at huden din beskyttes mot forurensning og skadelige UV-stråler. Husk derfor å bruke produkter med C-vitamin under solkrem på morgenen. C-vitaminet vil forbedre beskyttelsen til solfaktoren og samtidig redusere solskader som pigmentflekker og rynker.

En viktig rolle i anti-aging

C-vitamin er en kjent anti age-ingrediens som hjelper til å jevne ut hudtonen, forbedre spenst og styrke kollagenstrukturen. Fordi det er en så aktiv ingrediens vil den hjelpe huden med å helbrede seg selv ved å akselerere kollagen- og elastinproduksjonen. Disse stoffene er naturlige proteinfibre som holder huden ung og fresh, og som vi gradvis mister med årene. Derfor vil tilskudd av c-vitamin hjelpe med å bremse aldringsprosessen.

Mer glød

C-vitamin reorganiserer strukturen på hudoverflaten slik at huden framstår som myk og jevn. Dette, pluss at friske celler dannes raskere, gjør at huden blir mindre tørr og at sirkulasjon øker, noe som igjen gir frisk glød.

Mindre irritert hud

C-vitamin virker anti - inflammatorisk, og reduserer derfor irritasjon og betennelse i huden, som for eksempel kan vises som kviser.

Mindre porer

Det er summen av alt over! Når huden har godt med fukt, kollagen og elastin, blir porene også mindre utvidet.

Murad-hudpleie-serum-vitaminc

Vitamin C-produkter vi elsker:

olehenriksen-vitamin-c-rens-hudpleie-ansikt

Truth Juice Daily Cleanser fra Ole Henriksen, er en lett eksfolierende ansiktsrens som renser huden effektivt og grundig uten å strippe den for fuktighet! Med appelsinvann og PHA, renser den i dybden og fjerner alle spor og rester av sminke, smuss og overflødig olje. Med den luksuriøse konsistensen og den deilige duften etterlater den huden ren, styrket og full av glød - alt i kun ett steg! Kjøp her.

lumene-vitaminc-øyekrem-hudpleie

Nordic-C Glow Boost Eye Serum fra Lumene, beriket med antioksidantrike ville arktiske multebær og vitamin C, kombinert med hyaluronsyre og polyglutaminsyre for ultimat glød. Den kjølende applikatoren hjelper å redusere hovenhet. Parfymefri. Produktet er vegansk og formulert med et høyt innhold oppsirkulerte og vilt plukkede ingredienser. Forpakningen er laget med resirkulerbare og resirkulert materialer. Kjøp her.

vitaminc-cosrx-hudpleie-serum

The Vitamin C 23 Serum fra COSRX, er et høyt konsentrert koreansk serum som består av hele 23% ren Vitamin C. Dette er hudpleie som gir en rask effekt og vil jevne ut hudtonen, rynker og fine linjer. Huden din vil bli mykere, fastere og få mer glød! Kjøp her

Om ikke du allerede bruker C-vitamin regelmessig, anbefaler vi å teste det ut - uansett hudtilstand eller alder. Den enkleste og mest effektive måten å implementere det i hudrutinen din er å bruke et serum. Serum er et konsentrat laget på mindre molekyler enn krem og trenger derfor dypere ned i hudlagene. Dette gjør at serum med aktive ingredienser er effektive produkter. Påfør C-vitamin serum om morgenen etter rens og før fuktighetskrem og solfaktor.

Som med all annen hudpleie er det lurt å prøve seg frem forsiktig. Vi har alle forskjellig hud som reagerer ulikt på aktive ingredienser, og vi vil derfor råde deg til å trappe forsiktig opp med produktene. Klairs Freshly Juiced Vitamin C Drop er et mildt serum med 5% c-vitamin, og derfor et fint sted å starte for nybegynnere. Ved å starte forsiktig og trappe opp vil du fort merke hva huden tåler og kan tilvenne den deretter. Vær ekstra forsiktig dersom du har sensitiv hud. Hvis huden din responderer godt på serumet, kan du med tiden bytte til et mer høykonsentrert produkt.

Husk solfaktor!

Noe av det viktigste du kan gjøre for huden din på både kort og lang sikt er å bruke solfaktor hver dag, året rundt. Selv dagene du bare er innendørs! Dette er særlig viktig når vi bruker hudpleie med aktive ingredienser. Med solfaktor vil C-vitamin beskytte deg ekstra mot solen, men uten faktor vil den gjøre deg mer sensitiv. Husk også at et rikelig inntak av C-vitamin gjennom kosten vil gagne både kropp og hud - skjønnhet kommer også innenfra! Glo Skin Beauty Oil Free SPF 40+ er perfekt for deg med en kombinert til fet hud, mens Rudolph Care Organic Sun Face Cream SPF 50 passer til de med en tørrere og dehydrert hud.