• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Ikonisk merke innen anti-age!

Ikonisk merke innen anti-age!

Etablert allerede i 1978 har Filorga i dag en posisjon som et av verdens ledende merke innen anti-age. Det hele startet i et lite laboratorie i Paris, med en lege lidenskapelig opptatt av cellulær aldring og med en overbevisning om at det må være mulig å bevare ungdommelig hud lenger.

Filorga er anti-age. Produkter som gir maksimalt med fuktighet, produkter mot en spesifikk hudutfordring, som rynker, fasthet, akne og pigmentflekker. Og produkter som jobber mot alt det som skjer i huden når vi blir eldre. Men hvordan finne det som passer akkurat deg? Her er en liten guide:

Fra 20 år+: HYDRA-HYAL

filorga-ansiktskrem-antiage-hudpleie

Hydra-Hyal Cream fra Filorga er en fuktighetsgivende og plumpende anti-aging ansiktskrem, som gir huden 5 forskjellige typer hyaluronsyre: krysset, innkapslet, lav, medium og høy molekylær vekt. Denne kremen gir anti-aging fuktighet, jevner ut rynker og plumper huden. Kremens ekstra fordel er en forfriskende og behagelig tekstur. Det ultimate revitaliserende trinnet for normal til tørr hud!

Fra ca 30 år +:TIME-FILLER 5XP

filorga-hudpleie-ansiktskrem-anitage

Time-Filler 5XP Cream fra Filorga passer perfekt til deg som har normal eller tørr hud! Denne nyheten er utviklet for å intensivt korrigere rynker, jevne ut huden og tilføre masse fuktighet! Kremen har en myk konsistens, som er behagelig på hud og hals.

Fra ca 40 år +: LIFT-STRUCTURE

filorga-hudpleie-ansiktskrem-antiage

Lift-Structure Cream fra Filorga er en oppstrammende ansiktskrem for synlig fasthet! En ultra løftende ansiktskrem som gir en radikalt foryngende effekt på bare 7 dager. En unik løftende cocktail: Plasmatic Lifting Factors [cellulære faktorer + kollagen + hyaluronsyre]. Resultatet blir en fastere hud med mer definerte ansiktstrekk.

Fra ca 50+ GLOBAL-REPAIR 

filorga-hudpleie-antiage-ansiktskrem-krem

Global Repair Cream fra Filorga er en multi-revitaliserende og næringsrik ansiktskrem mot aldring som retter seg mot alle bekymringene til moden og devitalisert hud. Gi huden din ungdommelig skjønnhet! Med sin kjerneformel Intensive Repairing Factors inspirert av anerkjente estetiske medisinteknikker, fungerer GLOBAL-REPAIR intensivt mot de største tegnene på aldring i ett enkelt trinn.

NCEF-linjen: Når huden er sliten og trenger en ekstra boost! 

I denne linjen finnes alle de viktige vitaminene, mineralene, aminosyrene, co-enzymene og antioksydantene huden trenger for å fungere optimalt i en ekstra stor dose. Perfekt når du trenger litt ekstra , eller ønsker en global anti-age linje.

filorga-hudpleie-antiage-krem

NCEF-Reverse Eye Cream fra Filorga er en multikorrigerende øyekrem som gir fantastisk revitalisering av øyekonturen. Reduserer rynker, mørke ringer og poser, samt gir fasthet og glød til øyekonturen. Inneholder NCEF, som er et polyrevitaliserende kompleks for en forbedret hudkvalitet, samt en cocktail av fem aktive ingredienser som virker dypt ned i huden for en intensiv korrigering av alle aldringstegn.

filorga-hudpleie-serum-ansikt

NCEF-Shot fra Filorga er et ultra-konsentrert serum, med en konsentrasjon av de 50 polyrevitaliserende ingrediensene tilsvarene en meso-injeksjon per påføring. En 10-dagers intensiv kur for å gi en kraftig hudfornyende effekt på all hudkvalitet, rynker, spenst og glød, porer, hudtone og hudstruktur.

filorga-hudpleie-ansikt-krem-antiage

NCEF- Night Mask fra Filorga er en multi-korrigerende nattmaske som reparerer samtidig som den gir huden en god natts søvn! 8 timers søvn på boks! Spesielt utviklet for søvnløse netter, trett og stresset hud hvor huden trenger ekstra kjærlighet. En multi-korrigerende nattmaske konsentrert i NCEF som gir en intens hud-reparerende effekt. Våkne opp til synlig yngre hud.

AGE-PURIFY: Linjen for deg med akne og urenheter, men som også vil korrigere linjer og rynker. 

Mange opplever urenheter, betennelser og akne også i voksen alder. Produktene i denne linjen vil effektivt og trygt behandle og synlig redusere betennelsestilstand i huden. Full av hyaluronsyre og peptider vil den i tillegg plumpe og fukte slik at du vil oppleve en klar, ren, sunn hud. Produktene kan brukes av alle med økt sebumproduksjon og sorte prikker.

filorga-ansikt-hudpleie-antiage

Age-Purify Mask fra Filorga er en utjevnende ansiktsmaske mot rynker og hud i ubalanse utviklet av estetiske leger og dermatologer. Masken inneholder en kjerneformula som er helt unik til FILORGA. Balanserer og regulerer sebum-produksjonen, gir en jevnere og mer klar hud, og reduserer rynker.

filorga-antiage-hudpleie-ansikt

Age-Purify Clean fra Filorga er en utjevnende og dyprensende gel-rens for en tydelig klarere hud etter kun 7 dager! Endelig trenger du ikke lenger velge mellom rynker og urenheter! Denne unike ansiktsrensen, utviklet av estetiske leger og dermatologer, inneholder en kjerneformula som er helt unik til FILORGA.

filorga-hudpleie-ansikt-antiage

Age-Purify Intensive Serum fra Filorga er et dobbeltkorrigerende serum som gir en langvarig hudbalanserende effekt utviklet av leger innen estetisk medisin og dermatologer, inneholder en kjerneformula som er helt unik til FILORGA.

SKIN-UNIFY: Linjen mot pigmentflekker.

Stadig flere opplever hyerpigmentering, mørke flekker i huden, en hudtone som ikke lenger er unison og jevn. Med helt ny forskning og teknologi vil Skin-Unify vil både behandle og forebygge mørke flekker. Her jobber i med melaninsyntesen i alle ledd med gode ingredienser som C-vitamin, lakrisrotekstrakt og algeekstrakt. Ekstra glød med innkapslet hyaluronsyre og mineraler gir oss en klarere hud ved første påføring.

filorga-hudpleie-ansikt-hud-antiage

Skin-Unify Intensive Serum fra Filorga er et serum som reduserer pigmentflekker, jevner hudtonen og gir glød! En konsentrert behandling som reduserer pigmentflekker, jevner hudtonen og gir glød inspirert av 3 anerkjente estetiske medisinske teknikker [laser + peeling + medical strobing]. Skin-Unify Intensive Serum har en lett, smeltende tekstur.

filorga-hudpleie-antiage-ansikt-krem

Skin-Unify Cream fra Filorga er en ansiktskrem som reduserer pigmentflekker, jevner hudtonen og gir umiddelbar glød. Inspirert av 3 anerkjente estetiske medisinske teknikker [laser + peeling + medical strobing]. Skin-Unify Cream har en luksuriøs fuktighetsgivende krem-tekstur.

filorga-hudpleie-øyekrem-antiage-ansikt

Skin-Unify Radiance 15ml fra Filorga er en perfeksjonerende fluid med highlight-effekt. Inspirert av 3 anerkjente estetiske medisinske teknikker [laser + peeling + medical strobing]. Skin-Unify Radiance har en lett fluid tekstur som inneholder perlemorspartikler.