• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Bevar sommergløden!

Bevar sommergløden!

En etterlengtet sommer med reising, bading og solfylte dager er snart forbi. Det er på tide å reparere, gi kjærlighet, næring og pleie til huden for å bevare den solkyssede sommergløden vi aldri vil gi slipp på. Vi har produktene som fukter og balanserer huden din, slik at du kan stråle selv når høsten nærmer seg.

Eksfoliering 

Eksfoliering av huden er et must for å opprettholde en sunn, balansert og glødende hud. Ved å eksfoliere huden en til to ganger i uken stimuleres blodsirkulasjonen, cellefornyelsen og kollagenproduksjonen øker, samtidig som det bidrar til å effektivt fjerne døde hudceller og nupper fra hudens overflate.

sommerglød-hudpleie-eksfoliering

Våre favoritter:

dermalogica-hudpleie-eksfoliering

Daily Microfoliant er et unikt, risbasert pulver som eksfolierer huden skånsomt. Pulveret aktiveres i kontakt med vann, og lysner og glatter huden for en jevnere overflate.

cosrx-hudpleie-bha-syre-ansikt

Bruk av BHA Blackhead Power Liquid - 100ml fra COSRX er et eksfolierende serum fylt med 4 % naturlig BHA (Beta Hydroxy-syre) som bidrar til å åpne porene og redusere dannelse av hudormer. Formelen er klinisk bevist å redusere hudormer og overflødig talg og kombinerer hydrerende natriumhyaluronat med bark og niacinamid. Ingrediensene vil lysne og klarne huden, mens de forsiktig fjerner urenheter og døde hudceller.

haruharuwonder-hudpleie-peeling-eksfoliering

haruharu WONDER Black Rice Soft Peeling Gel 100ml er en skånsom, men svært effektiv eksfolierende peeling for koreansk hudpleie. Denne gelen har en behagelig tekstur som føles skånsom mot huden, samtidig som den effektivt fjerner døde hudceller og renser porene. Resultatet er en jevnere og sunnere hud. Hovedingrediensen er fermentert svart ris, som er kjent for sin rike mengde antioksidanter, som bidrar til å beskytte huden mot skadelige frie radikaler.

Se flere behandlinger her.

Fuktighetsgivende ansiktsmaske

Soleksponering over en lengre periode, temperaturøkninger samt høyere luftfuktighet er ytre stressfaktorer som kan føre til en dehydrert, sliten og ubalansert hud. En fuktighetsgivende ansiktsmaske kan slukke tørsten og gir huden en skikkelig boost! Husk at nøkkelen til en sunn, ungdommelig og glødende hud, er rikelig med fuktighet - uansett hudtype!

klairs-ansiktsmaske-sheetmask-fuktighet-hudpleie

Midnight Blue Calming Sheet Mask fra Klairs passer godt til deg med normal til fet hud. Dette er en beroligende ansiktsmaske som også er perfekt å bruke etter en dag i sola for å roe ned og avkjøle huden. Masken inneholder BHA som reduserer talgproduksjonen i huden og renser porene.

filorga-hudpleie-ansiktsmaske-glow-glød

Oxygen-Glow Mask fra Filorga gir en unik opplevelse med sin metalliske kremmaske-tekstur. Super-perfeksjonerende ekspressmaske for en perfekt og strålende hud! Glød, fukt og plump på rekordtid med en lett hudfornyende effekt.

klairs-hudpleie-ansikt-ansiktsmaske-fuktighet

Freshly Juiced Vitamin E Mask fra Klairs er et multifunksjonelt produkt som kan brukes som ansiktsmaske, «sleeping pack» eller som en daglig fuktighetskrem. Vitamin E mask er den perfekte kremen for å bevare hudens ungdommelighet og for å utsette aldringsprosessen.

Se alle ansiktsmasker her.

Vitamin-C

Gjør huden din en stor tjeneste og implementer c-vitamin i hudpleierutinen din. C-vitamin beskytter hudoverflaten aktivt mot blant annet frie radikaler, tidlige aldringstegn og øker beskyttelsen til solkrem samtidig som den reduserer pigmentflekker, rynker og andre solskader. Ved bruk får huden tilført fuktighet, spenst for en mer glødende fremtoning. Husk ALLTID solkrem ved bruk av c-vitamin!

hudpleie-vitaminc

ansikt-hudpleie-vitaminc-serum

Pure Vitamin C 21.5 Advanced Serum er en kraftfull antioksidant som jevner ut hudtonen, motvirker og minimerer hyperpigmentering, gir økt spenst til huden og jevner ut fine linjer og arr. Passer alle hudtyper.

hudpleie-serum-vitaminc

Gold'n Hour Vitamin C Serum jevner ut hudtonen og er perfekt for blass, nordisk hud. Passer til alle hudtyper, også de mest sensitive. Dermatologisk testet. Tetter ikke porer. Fri for parfyme.

cosrx-hudpleie-ansikt-koreansk-vitaminc-serum

The Vitamin C 23 Serum fra COSRX er et høyt konsentrert koreansk serum som består av hele 23% ren Vitamin C. Dette er hudpleie som gir en rask effekt og vil jevne ut hudtonen, rynker og fine linjer.

Se alle serum her.

Selvbruningsspray

Bevar sommergløden fra baderommet! Enten du ønsker en solkysset glød eller dypere brunfarge, er selvbruningsspray både brukervennlig, tidsbesparende og bedre alternativ for huden. Perfekt for når du ønsker å føle deg litt ekstra fresh og fin.

selvbruning-spray-brunfarge-selftan-tan-kroppspleie-sommer

jetsetsun-kroppspleie-selvbruning-selvbruningspray-jetsetsun-tan-selftan

Jet Set Sun en helt luktfri selvbruningsmist/spray basert på brunt sukker og 80% vann. Sprayen gir deg en helt naturlig farge på 3 minutter, og utvikler seg mørkere frem til du dusjer den av. Produktet kan også brukes over makeup for ekstra farge.

bondisands-selvbrunings-spray-selftan-tan

1hr Express Face Mist er en vegansk selvbruningsspray til ansiktet! Sprayen virker innen kun 1 time, og etterlater huden din med en solkysset glød. Produktet vil også tilføre huden din fuktighet, og er duftfri.

Se alt innen selvbruning her.