• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Hvordan finne riktige produkter fra The Ordinary

Hvordan finne riktige produkter fra The Ordinary

“The Ordinary” er alt annet enn vanlig, og har tatt beauty-industrien til et nytt nivå - men med vanskelige navn kan det for de fleste være vanskelig å finne riktige produkter.

Enten du er en skincare-entusiast eller ei er sjansen stor for at du har fått med deg det revolusjonerende hudpieiemerket The Ordinary - de fancy glassflaskene fylt med alle mulige vanskelige-å-uttale-ingredienser. For ja, det er ikke til å legge skjul på at produktene har merkelige navn og at det skal en del research til for å skjønne hva de ulike ingrediensene og syrene gjør for huden din (hvis ikke du allerede kan en del om det.)

Før The Ordinary ble introdusert var slike ingredienser kun forbeholdt de som hadde råd og vilje til å punge ut tusenvis for hudpleie. Grunnlegger Brandon Truaxe så et hull i markedet for effektive og aktive syrer til fornuftige priser, og startet i 2011 det vi kjenner til idag som The Ordinary. Navnet The Ordinary er rett og slett valgt på grunnlag av dette - å gjøre effektive syrer tilgjengelig for “vanlige mennesker” som deg og meg.

Denne guiden hjelper deg å finne frem til The Ordinary produktene som passer til din hud, og hva du bør bruke på morgen og kveld. Enkelt scroll ned for å finne din hudtype og dine produktmatches:

salicylic-acid-2-masque

Dehydrert hud:

Marine Hyaluronics inneholder lette, marine fuktighetsgivende kilder som binder vann slik som hyaluronsyre (HA), men er lettere enn HA i konsistens. Marine Hyaluronics kan brukes både på dagtid og kveldstid da den inneholder lette, marine fuktighetsgivende kilder som binder vann slik som hyaluronsyre men er lett i konsistens.

The Ordinary Natural Moisturizing Factor + HA bidrar til å umiddelbart fukte og beskytte hudens ytterste lag, uten å føles oljete. Beriket med blant annet 11 aminosyrer, fosfolipider, alfa-/beta-/gamma-fettsyrer, triglyserider og hyaluronsyre.

På kvelden kan man bruke The Ordinary 100% Plant-Derived Squalane som har eksepsjonelle fuktighetsgivende egenskaper, og kan forhindre dehydrering og tap av smidighet i huden. Squalane har svært bra mykgjørende og fuktighetsgivende egenskaper. Den minsker risikoen for tørrhet, hvilket øker hudens smidighet.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution eksfolierer huden ved hjelp av AHA og BHA, og hjelper til med å bekjempe kviser, rense porer samt lysne og jevne ut hudtonen. Forbedrer i tillegg hudteksturen og reduserer synligheten av fine linjer ved kontinuerlig bruk. Den vannbaserte formelen er beriket med irritasjonsreduserende tasmanian pepperberry, fuktighetsgivende hyaluronsyre, helbredende vitamin B5 og antioksidanten gulrot.

TheOrdinary

Akneutsatt:

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% reduserer synligheten av kviser og urenheter, minimerer porer og balanserer talgproduksjonen. Uavhengige studier viser at Niacinamide kan bidra til å lysne hudtonen.

Niacinamide 10% + Zinc 1% kan brukes både morgen og kveld, og reduserer synligheten av kviser og urenheter, minimerer porer og balanserer talgproduksjonen. Uavhengige studier viser at Niacinamide kan bidra til å lysne hudtonen.

Salicylic Acid 2% Masque inneholder kull og leire som renser huden i dyden og etterlater den myk og strålende. Ideell for en fet hud som er plaget av urenheter, da den trekker ut urenheter i porene. Kull og leire er kjent for sine rensende og talgabsorberende egenskaper. Brukes 2 dager i uken.

Når du tester ut nye hudpleieprodukter, og spesielt når syrer er involvert, så er det ofte best å tilvenne huden de nye produktene. Vi anbefaler å prøve èn, eller to om gangen sammen med andre produkter du vet fungerer for deg og din hud. Ved å gjøre dette kan du lett se hvilke produkter som virker, og ikke på din hud.

En viktig huskeregel når du bruker syrer er å bruke solkrem - hver eneste dag, uansett vær. Syrer gjør nemlig huden ekstra sårbar og skjør, og uten bruk av solkrem vil hun din få store og muligens langvarige skader. Så behandle syrer med omhu og husk solkrem, i minimum anbefalt faktor, 30 (men helst 50.)

HOT TIP: To ganger i uken kan AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution brukes som en peelende ansiktsmaske. Denne er superpopulær!

 

The Ordinary

 

Teksturforandringer:

The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% er en multifunksjonell, lett gelékrem som lysner huden, jevner ut hudtone og -teskstur samt reduserer synligheten av kviser. Inneholder antioksidanten azelainsyre, som fungerer som støtteingrediens for alle hudtyper.

Denne vannfrie løsningen inneholder en konsentrasjon av 5% av et avansert retinoid aktivt kompleks kalt Granactive Retinoid som har vist seg å gi bedre resultater mot flere alderstegn uten å forårsake den irritasjon som iblant kan oppstå med retinol.

The Ordinary Lactic Acid 10% + HA inneholder mildt eksfolierende melkesyre og Tasmanian Pepperberry, som reduserer synligheten av irritasjon i huden i forbindelse med eksfoliering og syrebehandling. Jevner i tillegg ut hudtone, tekstur og fine linjer.

Moden hud:

Ultralett fuktighetsserum med veganske, marine fuktighetsgivende kilder. Marine Hyaluronics inneholder lette, marine fuktighetsgivende kilder som binder vann slik som hyaluronsyre (HA), men er lettere enn HA i konsistens.

The Ordinary «Buffet» er et peptidserum som kombinerer 11 hudvennlige aminosyrer og hyaluronsyre med avanserte teknologier som forebygger ulike typer aldringstegn.

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion kombinerer to former av neste generasjons retinoid. Formene av retinoid som er utviklet for å redusere irritasjon som vanligvis kan oppstå i forbindelse med bruk av retinoider, samtidig som den gir synlige resultater mot aldringstegn.

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil er rik på linolsyre, linolensyre og pro-vitamin A. Den økologiske, kaldpressede oljen reduserer synligheten av aldringstegn og tilfører fuktighet til huden. Passer alle hudtyper.

TheOrdinary-produkt

Pigmentforandringer:

Magnesium Ascorbyl Phosphate 10% har en lett kremkonsistens, og jevner ut hudtonen, lysner gusten hud og reduserer aldringstegn. Inneholder Magnesium Ascorbyl Phosphate (MAP) - et vannløselig derivat av antioksidantrik vitamin C som har spesfikke hudlysnende egenskaper.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% reduserer synligheten av kviser og urenheter, minimerer porer og balanserer talgproduksjonen. Uavhengige studier viser at Niacinamide kan bidra til å lysne hudtone

Alfa Liponsyre (ALA) er en kraftfull antioksidant som når den påføres topikalt kan forbedre hudteksturen og gi glød. Denne formulaen inneholder en ekstremt høy 5% konsentrasjon av ren Alfa Liponsyre.

The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% er en multifunksjonell, lett gelékrem som lysner huden, jevner ut hudtone og -teskstur samt reduserer fremkomsten av kviser. Inneholder antioksidanten azelainsyre, som fungerer som støtteingrediens for alle hudtyper.

TheOrdinary Makeup

The Ordinary makeup

Serum Foundation fra The Ordinary er en lett og pleiende foundation med moderat dekkevne i hele 21 ulike nyanser! Det brede farge utvalget gjør det mulig å velge en tone som passer som hånd i hanske til din unike hudtone. Produktet gir en semi-matt finish, og etterlater huden din med en glødende og fresh look.

Coverage Foundation er en høyt pigmentert foundation med full dekkevne. Produktet inneholder et høyt volum av pigmenter, men gir fortsatt et gjevnt og glødende resultat. Perfekt for den som ser etter en fullt dekkende foundation som ikke etterlater seg et såkalt "cakey look".

Concealer fra The Ordinary er en concealer med fulldekevne. Laget med en tynn applikator for presis og enkel påføring, gjør denne formelen det mulig for fulldekkende pigmenter å se naturlig ut på huden, og motstår oppsamling i fine linjer.

 

 Se alt fra TheOrdinary her