• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Fuktighetsbarriere 101

Fuktighetsbarriere 101

 

Alle snakker om det, men hva er egentlig en fuktighetsbarriere?

Fuktighetsbarrieren eller ''hudbarrieren'' som den også kalles, er det ytterste hudlaget - en såkalt forsvarslinje mot ytre stressfaktorer som blant annet sol og luftforurensning, men den regulerer også fuktighetsnivået, slik at huden holder seg sunn, myk og spenstig! Når denne barrieren er stresset eller skadet, kan fuktighet slippe ut og etterlate huden matt, tørr, kløende eller irritert. 

Hva skjer når fuktighet slippes ut av huden?

Fuktighetstap oppstår når vannet som er inne i huden din fordamper til det ytre miljøet. Hvis du oppdager at huden din tørker ut raskt, kan det hende du trenger en fuktighetskrem som ikke bare øker fuktigheten, men som også hjelper huden å låse den inn.   

Slik hydrerer du huden din (og holder den slik)

Sterk hud = hydrert hud = hud som ser sunn ut. Ønsker du å få mest mulig ut av fuktighetskremen din? Peptider, kollagen og ceramider er fuktighetsbarriere-must-haves. Hudelskende ingredienser som kollagen og peptider gir huden din den ekstra kraften den trenger for å holde seg hydrert, sterk og elastisk. Forsegl avtalen med ceramider for å forsterke fuktighetsbarrieren og beholde alle de gode tingene i huden din.

  • Peptider er kjeder av aminosyrer (byggesteinene til proteiner) som binder seg sammen for å styrke og pleie huden. 
  • Kollegan bidrar til å fukte og øke elastisiteten.
  • Ceramider forsterker hudbarrieren og hjelper huden din til å låse inn fuktigheten.

fuktighetskrem-ansiktskrem-fuktighetsbarriere-fuktighet-