• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Hvordan få lengre vipper og fyldigere bryn

Hvordan få lengre vipper og fyldigere bryn

Det er ingen overraskelse at mange kvinner ønsker seg lengre og mer voluminøse vipper og bryn. Ved bruk av gode og naturlige produkter er dette lett innenfor rekkevidde, og kan oppnås på kort tid.

Mascara er en av de mest brukte makeupproduktene i verden, nettopp fordi det fremhever en av våre fineste trekk - øynene våre. De fleste bruker mascara som en del av sin daglige makeuprutine, men mange kjenner på et større behov utover dette. Øyevippeforlengelser eller bruk av falske vipper har idag blitt et vanlig tiltak for å få enda mer volum, og for å slippe å bruke mascara. Likevel er det ikke alle som ønsker å gå så drastisk til verks selvom man ønsker seg lengre og fyldigere vipper. Heldigvis finnes det produkter man kan bruke for å få lengre vipper - helt naturlig!

pukka-castoroil-olje

Naturlig pleiende olje

Castor olje er et kjent produkt for å pleie blant annet vipper og bryn, da det inneholder store mengder av Omega-3 og Omega-9 fettsyrer som stimulerer hårvekst. Castor olje kommer ofte i store flasker, slik som PUKKA sin, så det kan for noen føles litt klønete å hente opp produkt fra en så stor flaske til små områder som vipper og bryn. Derfor anbefaler vi å bruke enten en brynsbørste eller en q-tips for lett påføring. Masser oljen inn ved hårroten hver kveld for effektiv og naturlig pleie.

Tips! Castor olje har bakteriedrepende og soppbekjempende egenskaper, hvilket betyr at den også kan brukes på en rekke hudtilstander. Caster olje hjelper for eksempel å forhindre fremtidige kviser da det dreper kvisefremkallende bakterier, samtidig som å naturlig fukte en tørr hud. 

vipper-vippeserum

Vippeserum

Hvis ikke du har hørt om eller prøvd vippeserum før, er du nå i ferd med å entre en helt ny verden! Vippeserum har tatt helt av de siste årene da det gir merkbart lengre, fyldigere, tykkere og fyldigere vipper. Effekten enkelte får er helt utrolig! Vippeserum inneholder ingredienser og mineraler som gir næring og stimulerer vipperoten, som fremskynder hårveksten. Vipper vokser sakte av natur, men et vippeserum vil kunne øke hårproduksjonen mer enn den naturlige syklusen klarer å gjøre på egenhand.

For å kunne se synlige resultater av vippeserum er du avhengig av to ting: kontinuitet og tålmodighet. For best resultat er det viktig å påføre vippeserum hver kveld før du legger deg, og være tålmodig med å forvente resultater. Det tar nemlig opptil 5-8 uker før du plutselig oppdager at vippene dine har vokst i rakettfart! Etter oppnådd effekt holder det å opprettholde ved å påføre serumet tre ganger uken for å bevare lengde og fylde.

vipper-vippeserum

Kombiner serum og naturlig olje for å unngå at vippene knekker

Vippeserum og olje er en god løsning for de som sliter med at vippene knekker, og oppleves kortere og skjørere. Det er flere grunner til at dette skjer, men det er ingen grunn til fortvilelse. Riktig pleie kan gjøre de lengre og sterkere igjen. De vanligste årsakene til at vi mister vipper er fordi vi gnir oss litt for hardt i øynene, og vi trekker ut hår i prosessen. Vippene kan også bli skjøre og sprøe hvis du bruker feil mascara eller lar den sitte på for lenge, for eksempel hvis du sover med den. Fordi vippene våre vokser i en syklus på fire til åtte uker, vil du oppleve at vippene dine er korte i lengre perioder og det tar tid før de bedres etter riktig pleie.

Tips: Det er viktig å bruke en mascara som pleier og nærer vippene dine for å holde de sunne. Se etter ingredienser som bivoks, carnaubavoks, jojobaolje og kokosnøttolje som fukter vippene og forhindrer at de knekker. Vi kan anbefale Grande Mascara Lash Boosting Formula da den er både pleiende og skånsom mot vippene dine. 

vipper-mascara-sminke

Tykkere og bredere bryn

Sist men ikke minst er det ikke bare vippene våre som står i fokus i ansiktet, men også brynene våre spiller en viktig rolle i å rammer inn øye partiet. Ikke alle er velsignet med «bushy brows» der man har uendelige muligheter for å forme, farge og skape en ønskelig ramme. Mange bruker derfor en brynssminke for å fylle inn og skape illusjonen av tykkere og fyldigere bryn. Men, det finnes også måter å få naturlige fyldige bryn på!

bryn-brynsserum

Brynsserum vil gi deg den samme effekten som et vippeserum, bare den er spesielt utviklet for å tilpasse seg bryn. Ved jevnlig bruk av brynsserumet vil du fort kunne oppdage at brynene dine har grodd mer ut og vokst seg fyldigere. Du kan også bruke Castor olje på brynene dine hvis du ønsker å bruke et naturlig alternativ. Herlig å våkne opp med ferdiggjorte bryn og vipper, er det ikke?