• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Derfor får du plettfri hud med COSRX

Derfor får du plettfri hud med COSRX

De siste årene har du nok hørt om begrepet K-beauty. Men hva er egentlig K-Beauty og hvordan skiller det seg ut fra tradisjonell hudpleie?

K-beauty står simpelthen for Korean Beauty. Koreanske kvinner har lenge vært opptatt av hudpleie og har blitt lagt merke til internasjonalt for deres plettfrie, porselenliknende hud. Dette er takket være gode hudpleierutiner og ritualer som sørger for at huden får nøyaktig den pleien og næringen den trenger. I Korea starter kvinner og menn ofte i ung alder med å innføre nøye hudpleierutiner i hverdagen. Den koreanske filosofien rundt hudpleie er å forebygge aldringstegn før det blir synlig, i motsetning til vestens typiske filosofi av å prøve å reversere aldringstegn som allerede har oppstått. 

COSRX-produkter-hudpleie

En typisk rutine K-Beauty er kjent for er dobbelrensing. Hvorfor rense huden hele to ganger etter hverandre? Det er lett å klø seg i hodet av det. Men poenget er at ved første rens får man ofte bare av det øverste laget av sminke, smuss og urenheter, og nettopp demed bør man rense to ganger for å kunne rense i dyben av huden der hvor problemer ofte oppstår. 

En av de mest populære K-Beauty rensene på markedet er Low pH Good Morning Gel Cleanser fra COSRX, som er en vannbasert ansiktsvask som har en Ph-verdi på 5,5, som gjør den ikke irritererer eller tørker ut huden. På grunn av sin lave pH-verdi er denne rensen godt egnet for alle hudtyper, men spesielt en sensitiv aknehud. Rensen inneholder også teatreeolje og BHA-syrer som virker peelende og renser i dybden, og som etterlater huden ren og klar. De aktive ingrediensene vil redusere forekomsten av forstoppede porer og overflødig talgproduksjon. 

Low pH Good Morning Gel Cleanser - 150ml

Se produktet her

Ikke bare er dobbelrensing en viktig nøkkel i K-Beauty regimet, men også den kjente lag-på-lag metoden. Det ryktes at koreanske kvinner bruker fra 10-18 produkter i sin daglige rutine, og det er nettopp fordi en del av filosofien er at «more is more». Mange opplever nemlig ikke bare én enkelt hudpleie bekymring, men ofte flere samtidig, så ved å bruke flere serumer og kremer med ulike ingredienser, kan du selv skreddersy hudpleien til din unike hud.

For en akneutsatt hud anbefaler vi å bruke AHA/BHA Clarifying Treatment Toner som er en toner som skånsomt fjerner døde hudceller og pore-tettende urenheter, mens den bidrar til å redusere forekomsten av kviser og hudormer. Deretter kan man bruke både Two In One Poreless Power Liquid  og  BHA Blackhead Power Liquid som jobber med å forhindre hudormer og overflødig talg og kombinerer ingredienser for å lysne, klarne og stramme opp huden, mens den forsiktig fjerner urenheter og døde hudceller.

Aha-7-whitehead-power-liquid

Se produktet her 

For en tørr og sensitiv hud kan vi anbefale AHA/BHA Clarifying Treatment Toner og One Step Moisture Up Pad - 70 pads som gir maksimalt med fukt og pleie. De dobbeltsidige padsene eksfolierer huden for å la den absorbere fuktighet og næringsstoffer, mens den potente blandingen av Propolis-ekstrakt og hyaluronsyre hydrerer og lindrer. Advanced Snail 96 Mucin Power Essence er også fantastisk for en tørr hud da den inneholder hele 96 % Snail Secretion Filtrate. Den refukter og revitaliserer og helbreder tørr og ubalansert hud.

https://www.coverbrands.no/one-step-moisture-up-pad-70-pads

En av de aller hotteste ingrediensene i k-beauty om dagen er snegleslim - ja, vi vet det høres veldig merkelig ut ved første møte - men det har blitt hyllet verden over for sine unike egenskaper. Snegleslim tilfører nemlig en fuktighetsboost uten like til huden din, og beskytter hudbarrieren din. Snegleslim produktene kan vi trygt anbefale for alle hudtyper, selv den mest sensitive aknehuden.

 Klikk her for å kjøpe Snail Muncin produkter

Klikk her for å kjøpe Snail Muncin produkter

Advanced Snail 92 All in one Cream
Se alt fra kult-merket COSRX her.