• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

bareMinerals skjønnhetsguide

bareMinerals skjønnhetsguide

Nøkkelen til en frisk og naturlig look starter først og fremst med en god hudpleierutine. Får ikke huden den pleien den trenger vil den bli tørr, gusten og livløs. Din hud er unik, og nettopp derfor er det avgjørende å velge produkter tilpasset nettopp din hudtype slik at huden din kan få den riktige pleien slik som den fortjener. Det finnes et hav av muligheter og produkter å velge mellom, og for mange er det vanskelig å finne sin personlige rutine som gir best resultat. En generell regel for alle bør være å velge et merke som legger sin sjel i gode ingredienser, og som er snill mot huden din.

Det gjelder ikke bare hudpleie, men også makeup da dette er noe man daglig påfører huden, og over lang tid. Her er det viktig å finne produkter som møter dine behov og ønsker, samtidig som den tar vare på huden din mens du bruker det. BareMinerals revolusjonerte skjønnhetsverdenen med produkter laget av kun 5 rene mineraler for 25 år siden og har endret livene og huden til mennesker verden over. Deres mission er tilby både hudpleie og makeup som er snill mot huden og planeten vår.

I denne guiden vil vise deg hvordan du får oppnår en "clean beauty look" ved hjelp av hudpleie og makeup som får huden din til å stråle, hver dag. 

bareminerals-sminke-makeup-foundation

1. Velg rens etter ditt behov

Det er viktig å rense huden minimum to ganger daglig, både på morgenen og kvelden. Forurensing, avfallsstoffer og svette kan tilstoppe porene og etterlate huden din med uønskede urenheter, nupper og tørr hud. Velg en rens og toner som er tilpasset din hudtype slik at den får pleien den trenger.

For deg med kombinert eller fet hud:

bareminerals-rens-ansiktsrens-cleanser

Poreless Clay Cleanser er perfekt for de med en kombinert eller fet hud da den reduserer overflødig talg i huden og etterlater huden med en sunn glød. Rensen er rik på eksfolierende naturlige syrer og næringsrik prebiotika, som forhindrer kviseutbrudd, samt reduserer størrelsen på porene dine.

For deg med store porer og fet hud:

bareminerals-rens-toner

Renser du ikke porene dine godt nok kan det samle seg smuss som kan forårsake nupper, urenheter og gustenhet. Derfor er det godt tips å bruke en toner for å fjerne de siste restene. Denne toneren fra bareMinerals fjerner døde hudceller og sørger for at porene blir rene i dybden.

For deg med sensitiv og tørr hud:

bareminerals-rens-cleanser

Pureness serien fra bareMinerals er perfekt rens for deg med sensitiv hud. Pureness Gel Cleanser er klinisk testet og en vinner når det kommer til skånsom rens som beroliger irritert hud og reduserer rødhet i huden.

2. Gi huden din det lille ekstra

Styrk hudbarrieren, bekjemp skader og reduser synlige aldringstegn:

bareminerals-serum-hudpleie

Skinlongevity Long Life Herb Serum fra bareMinerals er klinisk bevist å styrke hudbarrieren med 45%. I løpet av fire uker er synlige aldringstegn redusert! Miks et pump av denne med Ageless Phyto-Retinol Face Cream for en perfekt kombinasjon.

Anti-aging krem for alle aldre, hudtyper og hudtoner:

bareminerals-krem-fuktighetskrem-hudpleie

Med Ageless Phyto-Retinol Face Cream fra bareMinerals får du en fuktighetsgivende krem som inneholder et naturlig, plantebasert retinolalternativ som er like effektivt, men uten å gi rødheten, tørrheten eller den sensitive huden. Denne kan brukes både morgen og kveld.

Anti-aging øyekrem som tilfører glød og fuktighet:

bareminerals-øyekrem-hudpleie

Ageless Phyto-Retinol Eye Cream fra bareMinerals er klinisk bevist å dramatisk redusere synligheten av fine linjer, kråkeføtter, hevelse og misfarging på bare en uke. Den har en mild, men effektiv formel som generelt forbedrer hudteksturen og mykheten - for en sunn og ungdommelig hud!

3. Tilfør fuktighet til tørst hud

Reduserer fine linjer, rynker, ujevn hudtekstur og tone i huden:

bareminerals-hudpleie-serum

Ageless 10% Phyto-Retinol Night Concentrate fra bareMinerals er et serum som tilfører glød og fuktighet. Dette er et effektivt nattkonsentrat formulert med 10% Phyto-Retinol som jobber over natten for å redusere synlige fine linjer.

For deg med kombinert til fet hud:

bareminerals-krem-lotion-hudpleie

Jevn ut hudens tekstur og minimer synligheten av porer og blankhet med Poreless Oil-Free Moisturizer - en lett, oljefri fuktgivende lotion for en kombinert til fet hud.

Gi huden din et skikkelig fuktighetsboost:

bareminerals-dagkrem-krem-hudpleie

Butter Drench™ Restorative Rich Cream er en luksuriøs og næringsrik krem til deg med svært tørr hud. Denne kan brukes både sommer og vinter når du du merker at du trenger å gi huden en skikkelig fuktighetsboost.

Nå er du klar for makeup!

For å skape en ren og naturlig look er det viktig å huske på at makeup har som formål å fremheve dine naturlige trekk og skjønnhet. Derfor, vær lett på kosten og bruk lite produkt - heller bygg opp forsiktig om du føler du har behov for mer dekkevne, dybde eller kontur. Når det kommer til makeup legger bareMinerals stor vekt på at sminke skal både være, føles og se naturlig ut. Så uansett hvilke produkter du velger, lar bareMinerals huden din puste.

bareminerals-sminke-complexionrescue

4. Prepp and Prime

For et feilfritt og holdbart resultat er det alltid viktig å preppe huden før du påfører sminke. Bruk en primer som passer din hud - enten om du ønsker å tilføre mer glød, matte ned eller fukte. En primer vil også hjelpe til å reduserer fine linjer, rødhet og minske porer slik at du får et perfekt grunnlag før påføring av foundation.

bareminerals-primetime-primer

Prime Time Brightening er en lysreflekterende primer med fuktighetsgivende egenskaper.

bareminerals-bb-primer-krem-sminke

BB Primer-Cream Daily Defense Broad Spectrum er en primer med farge som har en lett dekkevne.

bareminerals-primetime-primer-sminke

Prime Time Original fukter, reduserer linjer, porer og rødhet i huden for et perfekt makeup resultat!

5. Foundation

Å finne en foundation som er som skreddersydd til din hud kan føles som en fulltidsjobb. Det kan være utfordrende å velge farge, konsistens og dekkevne. Men fortvil ikke; i havet av foundations kan du fra bareMinerals enkelt finne en som passer perfekt for deg - uansett hvilken farge, konsistens, dekkevne og finish du ønsker.

bareminerals-foundation-sminke

Foretrekker du en flytende foundation som gir full dekkevne og en matt finish, velg barePro Performance Wear Liquid Foundation SPF20.

bareminerals-foundation-bbcream-dagkrem-sminke

Complexion Rescue BB Cream, CC Cream og farget dagkrem i ett og samme produkt! Noen som sverger til denne dropper dagkrem og bruker kun denne da den gir fuktighet samtidig som den fungerer som foundation. Kommer med SPF 30!

bareminerals-foundation-originalfoundation-spf15-sminke

Original Foundation SPF 15 ser ut som pudder og føles som en krem. Den smelter på huden og gir et naturlig resultat og fin glød.

bareminerals-foundation-stick-sminke

Vannbasert foundation med SPF 25 i stickform - perfekt å ha med seg i vesken! Denne er også smart når du har flekker, kviser eller andre synlige punkter du ønsker å dekke over. Kan også brukes som highlight og contour!

bareminerals-foundation-sminke

Denne flytende foundationen er inspirert av bareMinerals ikoniske, bestselgende Loose Mineral Foundation. Den er laget med et minimalt antall ingredienser for naturlig dekk, som forbedrer hudens utseende over tid.

bareminerals-foundation-pudderfoundation-sminke

En presset foundation som gir huden en feilfri, silkemyk og naturlig utseende. Det kompakte foundationpudderet har medium dekkevne.

6. Concealer

Etter påført foundation kan det enda være små steder på huden du ønsker å dekke ekstra godt, for eks blå ringer under øynene, pigmentflekker eller kviser. Det finnes concealer til ulikt bruk og behov, så vær varsom på hvilken du velger da de har forskjellige egenskaper. 
bareminerals-concealer-sminke
En ultra-kremet, høypigmentert concealer med høy dekkevne og 16-timers holdbarhet. Ypperlig til å dekke kviser eller pigmentflekker.
bareminerals-concealer-sminke
Original Liquid Mineral Concealer fra bareMinerals er en ren, vegansk byggbar og dekkende concealer. Med en naturlig overflate som synlig glatter og lysner for å øyeblikkelig avsløre en sunnere hud.
bareminerals-concealer-sminke
Foretrekker du pudderversjon er Well-Rested Concealer perfekt for deg. Concealeren er spesielt utviklet til å dekke mørke ringer under øynene.

7. Glød

Etter å ha jevnet ut huden og fått det perfekte grunnlaget for en Clean Beauty Look er det viktig å gi liv og glød tilbake til huden. For en naturlig utstråling er nøkkelproduktene du trenger en bronzer, en blush og en highlighter (om du vil skinne bittelitt ekstra). BareMinerals har produkter i både fast og flytende form, slik at du kan velge nettopp det du er mest komfortabel med! 
 
bareminerals-bronzer-sminke
Bestselgeren All Over Face Color gir massevis av glød og etterlater seg med en solkysset finish.
bareminerals-blush-sminke
Få tilbake de naturlige rosene i kinnene dine med Bounce and Blur Blush, en blush med konsistens mellom krem og pudder - kommer i 4 forskjellige farger.
bareminerals-highlighter-sminke
For ekstra glow og utstråling, påfør Endless Glow Highlighter på høydepunktene i ansiktet ditt.

8. Øyesminke

Enten du har grønne, brune eller blå øyne vil øyesminke gi deg ekstra definisjon og dybde, samt gi deg et mer våkent blikk. Mascara er brukt av kvinner verden over for fyldigere og lengre vipper, mens øyeskygge skaper ekstra dybde og gir et utrolig lekkert uttrykk. Er du usikker på hvilken farge du skal velge, anbefaler vi å bruke duse jordtoner som man aldri kan gå feil med! En viktig huskeregel for øyeskygge er å duse det godt ut slik at det ikke blir harde kanter men heller en naturlig overgang.
bareminerals-concealer-base-sminke
Bruk alltid en øyenskyggebase for et mer langvarig og intenst resultat. Psst… Denne kan også brukes alene som en naturlig øyeskygge!
bareminerals-øyenskygge-pallett-sminke
Øyeskyggepallett med unik formel som er en hybrid mellom krem og pudder. Her trenger du ingen kost da den påføres enkelt med fingrene!
bareminerals-mascara-maskara-sminke
Mineralbasert og næringsrik volummascara som gir vippene dine opptil 10 ganger mer volum, samt separer og løfter vippene dine.

9. Lepper

Sist men ikke minst vil den perfekte leppefargen være med på å gi deg en skikkelig Clean Beauty Look. Til hverdags anbefaler vi å bruke en naturlig og nedtonet farge - gjerne med røde, rosa eller gylne undertoner for å gi et friskt og naturlig uttrykk. Til kvelds kan du lettere bruke dypere og sterkere farger, da det ikke vil fremstå like hardt som på dagtid. Tips: Bruk en lipliner for å fremheve leppene, forhindre leppestiften å skli utenfor leppekanten og skape en skarp og ren linje.
bareminerals-lipgloss-gloss-lepper-sminke
Gloss og balm i ett og samme produkt! Kommer i delikate farger med høyglans om gir deg uimotståelig myke lepper.
bareminerals-leppestift-lepper-sminke
Fuktighetsgivende leppestift med en lett konsistens som holder seg fresh hele dagen. Kommer i 20 ulike farger!
bareminerals-lipliner-lepper-sminke
Matt lipliner i ulike nyanser av nude, Fremhever leppene, forhindrer at leppestiften “blør” og skaper rene linjer.
 

Voila!

 

bareminerals-sminke-ansikt-makeup-foundation

 

Se alt fra bareMinerals her!