• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Slik får du "glasshår-looken!"

Slik får du "glasshår-looken!"

Du har kanskje fått med deg begrepet ¨glasshair¨på TikTok? Glasshårtrenden har nemlig tatt verden med storm, og er å se på rød løper blant Hollywoods A-kjendiser som Kim Kardashian.

I denne artikkelen viser vi deg våre topp 3 holy grail produkter fra Color Wow, slik at du enkelt kan oppnå den ultimate glasshår-looken fra eget baderom!

Money Masque Deep Hydration Hair Treatment

For ønsket resultat er det først og fremst viktig med et godt grunnlag. Derfor anbefaler vi hårkur 1-2 ganger i uken som en del av hårpleierutinen.

I motsetning til typiske hårmasker laget med ingredienser som tynger, sliter og gjør håret fett, er Money Masque luksuriøs, lett, vektløs og trenger øyeblikkelig dypt i hårlagrene samtidig som den tilfører rikelig med fuktighet med styrkende ingredienser. På bare 5 minutter er håret superhydrert, mer spenstig, og superblankt.

Money Masque 215ml

Dream Coat Supernatural Spray

Dream Coat er vårt neste go-to produkt for skape det ultimate glasshåret, og Color Wows sitt desidert bestselgende produkt - det med god grunn. Dette er et hårpleieprodukt som umiddelbart reduserer frizz og gir håret masse glans. Sprayen dekker hvert eneste hårstrå med silkemyke ingredienser, som pleier og gir håret næring.

Pop + Lock High Gloss Finish

Avslutt så med Pop + Lock High Gloss Finish som inkludrer alle fordelene til en olje og glansen fra et serum! En perfekt kombinasjon som er lett på håret, gir glitrende høyglans-finish og limer sammen splitter i håret. Et hårprodukt som gir næring, fuktog vitaminer til hårstråene umiddelbart.

Se alle produktene fra Color Wow her.