• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Raske og lekre frisyrer med rettetang

Raske og lekre frisyrer med rettetang

Veien til en god hårdag kan for mange føles tidskrevende, men med disse enkle grepene trenger du verken mye tid eller mange redskaper for å få en god hårdag.

Med en god rettetang, pleiende stylingprodukter og litt teknikk blir en god hårdag til en lek. I denne lille guiden viser vi deg de mest nødvendige redskapene du trenger for å style håret ditt, samt hvordan du kan bruke rettetangen til så mye mer enn å kun gjøre håret slett!

Multiverktøyet rettetang

En rettetang kan brukes på utallinge måter, men den vanligste og mest kjente måten å bruke den på er for å skape en slett hårfrisyre. Men ikke bare er rettetangen en livredder for å få tukt med krusete hår, men det er faktisk en av de mest populære måtene å lage lekre bølger i håret nå om dagen.

rettetang-ghd-platinum-hår

For å få til perfekte frisyrer med rettetang er det viktig å ha en rettetang som er lett å jobbe med og er skånsom mot håret. Tre viktige ting å se etter når du er på jakt etter en rettetang er platebredde og fasong, temperatur og selvfølgelig pris. Ideelt sett, for at en rettetang både skal rette seg og krølle, gå for en med smalere bredde og avrundede kanter for å få det beste fra begge verdener.

Temperatur er et annet viktig element å se etter, da justerbar varme er ideelt for å kunne passe forskjellige hårtyper. Til slutt er pris også en viktig faktor. Selv om det billigste alternativet kan være fristende, er en god rettetang verdt å investere mer penger i slik at de varer lenger, presterer bedre og ikke skader håret ditt.

Rettetangen ghd platinum+ har banebrytende ultra-zone med forutsigende teknologi. Rettetangen registrerer hver enkelt hårlokk og tilpasser temperaturen slik at de to platene konsekvent holder optimale 185ºC, noe som gir vakkert resultat med bare ett tak med tangen. Ved hjelp av den forutsigende teknologien kan den revolusjonerende rettetangen kjenne igjen tykkelsen på håret og hvor raskt du trekker tangen, og justere varmen deretter. På den måten får du uslåelige resultater som er tilpasset nettopp deg. Ganske utrolig, ikke sant? Ghd platinum+ har også avrundede plater slik at du uten problemer kan lage både krøller, bølger og helt glatt og slett hår. Platene er perfekt støpt slik at håret enkelt kan gli gjennom uten å lugge.

ghd-platinum-rettetang-sortghd-platinum-rettetang-hvit

Pass på håret ditt!

Før du styler håret, enten om det er med hårføner, rettetang eller krølltang er det viktigste steget du gjør i hårrutinen din å bruke en varmebeskyttende spray. Varme sliter nemlig veldig på håret, og hvis ikke du prepper håret godt før styling kan i verste fall ende opp med å ødelegge håret ditt. Et varmebeskyttende produkt lager en barriere mellom håret ditt og varmen, slik at det er mindre skadelig for håret. I tillegg inkluderer varmebeskyttere ingredienser som vil styrke og glatte håret, samt forsegle fuktighet. Vi anbefaler Heat Protect Spray som kan brukes både i vått og tørt hår.

ghd-hår-hårpleie-varmebeskyttende

Husk at vått eller fuktig hår er ekstra skjørt og utsatt for skade. Det er derfor viktig å sørge for at håret er 100% tørt før du bruker stylingjern, da unngår du å svi det. Bruk derfor en god hårføner for å føne håret ditt helt tørt, for eksempel med den nye Helios hårføneren fra ghd. Helios er designet for brukervennlige resultater av salongkvalitet, og er lett og ergonomisk balansert for komfortabel styling, kombinert med et tilpasset lydsystem som sikrer et lavt lydnivå.

ghd-hårføner-helios-hårpleie

Tre enkle rettetang-knep som gir deg en god hårdag

Hvordan lage krøller med rettetang:
Det er ikke alle som vet at det går an å lage lekre krøller med rettetang, nemlig fordi man vanligvis bruker den til å rette ut håret. Men de siste årene har nettopp dette blitt en stor trend, da du får en mer “beachy” look fremfor korktrekkere. Metoden er nokså enkel, men det kan ta litt trening før man har det i fingrene.
For lettest utgangspunkt; del opp og sett opp håret slik at du kan begynne å jobbe nedenfra og opp. Trekk frem en del av håret, og plasser rettetangen innerst ved hodebunnen. Deretter legger du håret på skrått over tangen og drar langsomt ned. Voila, så har du en slett bølge i håret! Husk å fullføre med en god hårspray slik at bølgen holder seg fin. Til slutt kan man enten gre forsiktig gjennom håret med enten en børste eller simpelthen med fingertuppene.
ghd-rettetang-platinum-hårpleie
Hvordan gi håret liv på et blunk:
Er du lei av den rette looken og ønsker å gi mer liv og fylde til håret, har vi trikset for deg! Etter å ha rettet håret for å gjøre det mindre krusete, enkelt bruk rettetangen til å lage en “vipp” på enden av håret. Du kan enten velge å vippe håret mot deg for å få en bøy som går innover mot ansiktet, eller en bøy som går ut fra ansiktet ved å bøye håret i retning ut mot skuldrene dine.
ghd-rettetang-platinum-hårpleie
Hvordan enkelt få en voluminøs lugg:
Når man har jobbet seg gjennom håret er det luggen som står for tur. Det kan være vanskelig å vite hvordan man skal forme luggen for at den skal få en naturlig svai samtidig som å få volum. De fleste vil kanskje prøve å “bøye” håret utover for å få en «vipp» på enden. Men for en voluminøs og lekker lugg anbefaler denne metoden:
  1. Gre frem luggen din
  2. Løft den opp med en børste
  3. Plasser rettetangen ved hårfestet og før den sakte bakover mot bakhodet mens du bøyer den lett
  4. Dander luggen som ønskelig og spray med litt hårspray for ekstra hold. Voila, og du har en lekker og fjong lugg!

hår-hårpleie-rettetang-ghdghd-hår-rettetang-hårstylingghd-hår-hårstyling-hårpleie

Hvordan skape volum i håret som holder:

Er du en av de som elsker volum kan vi på det sterkeste anbefale nyheten Ghd Rise Hot Brush. Produktet er designet for å skape volum helt inn til roten av håret, slik at alle hårets lengder blir stylet. Rise Hot Brush passer både til de som har kort og langt hår, og gjør at du får volum som varer hele dagen lang.

For best hold anbefaler vi å bruke et hårskum i vått hår før du tørker håret, for eksempel Total Volume Foam, og deretter går gjennom med Rise Hot Brush i tørt hår. Har du for dårlig tid til å vaske håret først? Gå enkelt gjennom med Rise Hot Brush, og deretter fullfør med en hårspray. Løft røttene godt når du sprayer slik at du får godt med hold ved hårrøttene. 

ghd-rise-ghdrise-hotbrush-hår-hårstyling

Se alt fra GHD her!