• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Hold hendene rene, uansett hvor du er

Hold hendene rene, uansett hvor du er

Hyppig håndvask og bruk av desinfeksjon er essensielt for å forhindre videre spredning bakterier og virus. Ved jevnlig håndvask og bruk av hånddesinfeksjon reduserer du sjansen for at bakterier og virus som er på hendene spres videre til andre flater og personer. Dog det være vanskelig å opprettholde god håndhygienen- spesielt hvis man er på farten. Vi har samlet noen gode tips og triks som beskytter deg enda mer. 

Her er noen smarte tips:

akoia-hånddesinfeksjon

Flaske med pumpe i bilen eller båten
Vi bruker bilen til å farte rundt omkring. Voksne og barn setter seg inn i bilen etter å ha vært en sted og tatt på mange ulike flater. Med en stor flaske desinfeksjon smart plassert i drikkebeger beholderen både i bilen og i båten kan du alltid desinfisere hendene.

akoia-hånddesinfeksjon

Legg en liten flaske i fritidstøyet og treningstøyet
Vi nordmenn elsker å være ute. Vi løper og går turer. Med en liten flaske plassert i en lomme der den ikke er til bry og veier ingenting er du sikret.

akoia-hånddesinfeksjon

Husk skolesekken og skolestart
Det er snart skolestart igjen, og det er viktig å beskytte seg ekstra godt på plasser der det er mange mennesker samlet. Selv om skoler tar forhåndsregler, og barna har lært seg å være nøye med å vaske hendene, er det ikke alltid like lett å være ren.

akoia-hånddesinfeksjon

I vesken og pc vesken
Et tips er og alltid ha en liten flaske tilgjengelig i vesken, bagen og pc vesken. Kjøp flere små flasker og spre de rundt i de ulike veskene du bruker. På den måten har du alltid muligheten til å rense hendene før en tilfeldig matbit eller tilsvarende.

akoia-hånddesinfeksjon

Overalt i hjemmet ditt
Vi beveger oss rundt omkring hjemme også. En god ide er å plassere flasker rundt omkring på strategiske plasser det plutselig er behov for rene hender.

Det kan være på en bord eller avlastningssted ved ytterdøren og kjellerdøren, ute på balkong bordet eller hagebordet, på kjøkkenbenken eller stuebordet. Akoia har et pent og stilfullt design som ikke skjemmer omgivelsene. Flaskene kan stå fremme uten at det sjenerer innredningen.

akoia-hånddesinfeskjon

Rengjør under neglene
På baksiden av neglene og rundt neglebåndet kan det være vanskelig å få bort skitt. Det brune skitne laget under neglene går ikke alltid bort med vanlig håndvask.

Er smart triks er å påføre en dråpe med Akoia under neglene, la det virke i noen sekunder og vask bort med en q-tips. Vips så er det bort.

akoia-hånddesinfeksjon

Ha en tilgjengelig i rom du ofte oppholder deg i
Ellers er det smart å la en flaske stå tilgjengelig på kontoret slik at du enkelt kan desinfisere områder og objekter som tas mye på. Skjermer, tastatur, makeup, håndtak osv. Kreativitet kan rett og slett hjelpe oss å holde oss friske.

Kjøp AKOIA her!