• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Opplev ren hud med feilfri finish

Opplev ren hud med feilfri finish

For jane iredale er den vakreste makeupen en sunn makeup som gir frisk og glødende hud. Hvert eneste produkt er laget for å fremheve dine beste trekk og i tillegg være en forlengelse av din hudpleie.

Opptatt av ingredienser? Du vil oppdage at produktene deres kun inneholder rene og naturlige mineraler og planteekstrakter, og er derfor gode mot huden og gir de beste resultatene! jane iredale er testet for å sikre deg makeup som ikke fremkaller allergier eller tetter porene, og du kan føle deg helt trygg - selv om du har veldig sensitiv hud.

Derfor bør du tenke på hva sminken din inneholder

Akne, rød og irritert hud eller fine linjer fra dehydrering – alt dette kan faktisk forårsakes av sminken du bruker! En god hudpleierutine er selvsagt et must, men for mange kan det også utgjøre en stor forskjell å bytte til ren, hudpleiende mineralmakeup. Det er kanskje ikke så rart – makeupen ligger jo tross alt på huden gjennom hele dagen og kan inneholde mange ulike ingredienser.

janeiredale-sminke-makeup

Mineralmakeup skiller seg fra annen makeup ved at den er formulert med mineraler i stedet for ingredienser som talkum og nylon, som kan virke uttørrende på huden. Finknuste mineraler lar huden puste og gir et jevnt, naturlig og glødende resultat uten å irritere eller tørke ut huden, og kan i tillegg virke både lindrende og pleiende.

Noen av de mange fordelene med mineralmakeup er at den ofte inneholder solfaktor, som er alfa ogomega innen hudpleie. For eksempel får du opptil SPF 25 i mineral foundationene til jane iredale:

janeiredale-makeup-sminke

Dream Tint® Tinted Moisturizer SPF15 fra Jane Iredale minimerer synligheten av porer, linjer og rynker med sin lette til middels dekkevne. Dette er en fuktighetskrem med farge, som fukter og beskytter huden din med solfaktor. Produktet kan brukes alene for en naturlig look, eller som en primer før annen sminke.

sminke-janeiredale-makeup-pudder

Amazing Base Loose Mineral Powder er en oljefri, løs mineralfoundation med bredspektret solfaktor 20 som er perfekt til en normal/tørr hud. Produktet gir en glødende finish og lett til medium dekk.

janeiredale-sminke-makeup-pudder

Amazing Base® Refillable Brush Loose Mineral Powder SPF20 fra Jane Iredale gir deg en lett til medium dekk samtidig som det beskytter huden mot solskader med solfaktor. Tilpasset alle hudtyper, og ekstra ideel for akne-utsatt og sensitiv hud. Dette pudderet fungerer som solbeskyttelse, pudder, foundation og concealer. Produktet har til og med en innebygd sminkekost til påføring.

janeiredale-sminke-makeup

Her er noen andre hudpleiende ingredienser du bør se etter i en hudpleiende makeup:

Antioksidanter og vitaminer

Antioksidanter og vitaminer beskytter huden mot alle påkjenningene den møter i løpet av dagen: forurensning, stress, friksjon og så videre. Dette gjør den ved å nøytralisere de skadelige prosessene som oppstår i huden! Resultatet er forebygging av aldring og en sunn, glødende og spenstig hud.

janeiredale-spray-sminke-makeup

Refill til Pommisst Hydration Spray. En fuktighetsspray som i kombinasjon med mineralpudder gir en makeup som smelter inn i huden for en fantastisk glød og et naturlig resultat. I tillegg fikseres mineralene og makeupen får en veldig god holdbarhet gjennom hele dagen.

janeireale-primer-sminke-makeup

Smooth Affair® Face Primer fra Jane Iredale legger et grunnlag som sminken kan gli lett over og feste seg på. Primeren minimerer synligheten av rynker, porer og forhindrer tap av fuktighet i huden. Produktet fungerer med en anti-aging effekt som strammer opp huden din.

Hyaluronsyre

Denne super ingrediensen kan holde på opp til tusen ganger sin egen vekt i vann, og er derfor en skikkelig helt for å gi fuktighet til huden. Fukter du huden godt kan du jevne ut fine linjer, få en skikkelig glød, og til og med få sminken til å sitte bedre!

janeiredale-sminke-foundation

Liquid Minerals® A Foundation fra Jane Iredale rekker synligheten av linjer, rynker og porer, samtidig som den jevner ut hudtonen med sin middels dekkevne. Dette foundationen inneholder aktive ingredienser som gir en anti-age effekt på huden. Produktet har en pH-verdi på seks, og tilfører fuktighet til huden. Denne sminken er 100% vegansk.

janeiredale-sminke-lipgloss
Hydropure Hyaluronic Lip Gloss fra Jane Iredale gir leppene dine en flott glossy look, uten å føles stikkete. Denne veganske lippglossen består av en botanisk blanding av oljer og sheasmør for en behagelig fuktighet. Kraftige peptider fyller og forbedrer leppeteksturen samtidig som fargen ikke legger seg i linjer. Passer perfekt for tørre og sensitive lepper. Vegansk.
janeiredale-sminke-makeup-primer
Smooth Affair® Illuminating Glow fra Jane Iredale reduserer fine linjer og porer for en mer myk finish på huden. Skap en jevn hudtone full av fuktighet ved hjelp av hyaluronsyre og kokosnøttolje. Primeren holder på sminken ut dagen, samtidig som den tilfører fuktighet til huden.
Planteekstrakter
Mange planter har helt unike egenskaper, og en god makeup-produsent vet å bruke disse til sin fordel. Se for eksempel etter jojobaolje som gir fuktighet og beskyttelse, algeekstrakter som lysner mørke ringer under øynene eller furubarkekstrakt som lindrer og roer ned huden.
janeiredale-blush-stick-sminke-makeup
Glow Time™ Blush Stick fra Jane Iredale er nydelig å bruke på både kropp, lepper og kinn. Denne sticken er formulert med jojobafrøolje slik at huden blir hydrert, og for å skape en dewy look. Blushen har et byggbart pigment, slik at du selv kan bestemme hvor mye farge du ønsker. Oppnå en naturlig og glødende finish med Glow Time.
janeiredale-concealer-sminke-makeup
Enlighten Concealer™ fra Jane Iredale er perfekt for å dekke de mørkeste ringene under øynene, pigmentering eller blåmerker. Denne concealeren har en oransje undertone som hjelper med å lysne opp øyeområdet. Ved regelmessig bruk kan dette produktet redusere hevelse og forekomsten av mørke ringer.
Se hele sortimentet fra jane iredale her.