• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Derfor pleier bivoks huden din

Derfor pleier bivoks huden din

Siden Burt's Bees startet opp i 1984, har de hatt stor fokus på planeten, og alle som deler den.

Burt’s Bees sine produkter består av ingredienser du enkelt kjenner igjen fra naturen, slik som bilvoks, honning, lavendel, sitron, peppermynte, mandler, appelsin, shea smør - samt mye mer! Men, det er spesielt én viktig kilde Burt’s Bees henter næring til produktene sine fra - nemlig fra biene. Med bivoks har Burt’s Bees skapt en verden av naturlige, milde og effektive produkter som er fri for parabener, sulfater og syntetiske stoffer. Vi åpner opp dørene til Burt’s Bees sin verden.

burtsbees-hudpleie

Hudpleie for ulike hudtilstander

Bivoks har mange helbredende egenskaper, og hjelper til med å reparere og beskytte huden. De anti-inflammatoriske egenskapene til bivoks fremmer helbredelse av sår, samtidig som den danner en barriere mellom huden og miljøet uten å tette porene. Bivoksens beskyttende natur hjelper med å holde på fuktighet og redusere tørrhet i huden. Det er også et fuktighetsbevarende middel, noe som betyr at det tiltrekker seg vann. Dette bidrar til å holde huden hydrert og myk.

Dessuten inneholder bivoks mye vitamin A, som har vist seg å støtte rekonstruksjon og helse av celler. Vitamin A i bivoks, sammen med de antiseptiske og helbredende egenskapene, er gode behandlinger for kviser. Ved å mykgjøre huden og holde den fuktig uten å tette porene, kan du redusere kviserutbrudd.

Er du plaget med en sensitiv og tørr hud anbefaler vi Sensitive Moisturizing Cream, samt resten av Sensitive serien bestående av rens, øyekrem og nattkrem. Er du plaget av oljete hud, store porer og akne utbrudd, kan vi anbefale Deep Cleansing Cream, da denne kan ta knekken på uren hud!

Fuktighetsgivende leppepleie

Ikke bare er huden viktig å ta godt vare på, men også leppene våre. Burt’s Bees er kjent for sine pleiende og fuktighetsgivende leppeprodukter som mykgjør og tar vare på den sarte huden på leppene. Start med en fuktighetsgivende og eksfolierende leppeskrubb for å få ta vekk tørr hud og døde hudceller, deretter påfør en leppepomade etter ditt behov. Lip Balm Beeswax er en klassisker og bestselger med pleiende bivoks, fuktighetsgivende vitamin E og et hint av frisk peppermynteolje, mens Lip Balm Honey inneholder de samme gode kjerneingrediensene, samtidig som den har en naturlig duft av honning.

Pleie for gravide og baby

Det er ikke bare vi voksne som trenger pleie, men også de små. Det kan være vanskelig å finne produkter som passer til nyfødte, samtidig finne pleiende produkter for kommende mødre da man ofte ønsker å bruke milde, rene og trygge produkter. Alt som smøres på huden absorberes og deler tas opp i blodbanen, det er dermed ekstra viktig å være nøye med hvilke produkter som brukes under svangerskapet, for å ikke potensielt å utsette fosteret for uheldige stoffer.

Huden på magen kan ofte oppleves som ekstra tørr og stram når man er gravid. Mama Bee Belly Butter er en bestselger til ventende mødre som er full av kakaosmør og vitamin E som holder huden smidig gjennom svangerskapet, samtidig som den hjelper til med å forebygge strekkmerker.

Trygge babyprodukter

For den lille har Burt’s Bees en egen serie kalt Baby Bee. Dette er milde, naturlige og næringsgivende produkter til babyer, slik at du kan føle deg trygg på at babyen din får den skånsomme pleien den trenger. Bestselgeren Shampoo & Wash er et to-i-ett produkt som kan brukes både den sårbare hodebunnen og på resten av kroppen.

Se hele sortimentet her.