• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Oppdag Rudolph Care, bærekraftig hudpleie

Oppdag Rudolph Care, bærekraftig hudpleie

Bærekraftige og økologiske skjønnhetsprodukter er en stor trend i disse dager - ikke bare gjør det verden vår godt men også huden og kroppen vår.

Andrea Rudolph startet Rudolph Care med et mål; om å kunne tilby kvinner hudpleie med minimalt av kjemiske stoffer og ingredienser. Etter å ha blitt gravid for første gang og deltatt i en Greenpeace-kampanje der de måtte teste blodet sitt for potensielle skadelige stoffer, oppdaget Andrea at hennes var fullspekket med kjemikalier - som antas å ha stammet fra kosmetikken og hudpleien hun brukte. Dermed bestemte hun seg for å utvikle produkter som var minst like effektive, men kun ved hjelp av bærekraftige og naturlige ingredienser. For å gjøre det enkelt for deg å velge økologisk og miljøvennlig hudpleie har vi laget en guide slik at du lett kan finne Rudolph Care produkter som passer til dine hudbehov.

rudolph-care-hudpleie-kroppspleie-skincare

1.Rens

rudolph-care-hudpleie-rens-ansikt

Har du sensitiv og sart hud er Gentle Cleansing Foam rensen du ser etter! Det fine, myke skummet renser den sarte ansiktshuden i dybden uten å tørke ut og irritere, samtidig som den tilfører herlig fuktighet og pleie, og etterlater huden din ren og klar for andre ansiktsprodukter.

rudolph-care-hudpleie-rens-ansikt

Cleansing Milk er en skånsom og mild ansiktsmelk som fjerner make-up og smuss på huden. Cleansing Milk pleier og gjenopbygger fuktigheten i huden din. Den inneholder en bombe av vitaminer og antioxidanter som etterlater huden din med en strålende, naturlig glød.

rudolph-care-hudpleie-ansikt-skrubb

Skrubb og maske i ett! Açai Facial Scrub Mask er en dyptvirkende maske og en luksuriøs skrubb i ett og samme produkt. Maskeeffekten tilfører fukt og næring, samtidig som den beskytter huden, mens de små eksfolierende kornene renser og fjerner døde hudceller så huden din føles fresh og myk.

2. Olje og serum

rudolph-care-hudpleie-ansikt-serum

Serumet som etterlater huden din uendelig smooth! Instantly Smoothing Serum er en fuktighetsgivende skjønnhetsbombe som gir en øyeblikkelig utglattende effekt, og jobber med å minske synligheten av store porer. Serumet inneholder konsentrerte ingredienser slik som naturlig gatuline expression ekstrakt, som har en muskelavslappende effekt og dermed gir huden din et øyelikkelig smooth resultat!

rudolph-care-hudpleie-ansikt-olje

Facial Oil Delight er den perfekte ansiktsoljen for de som har en fet og oljete hud, da den er ultra lett og smelter inn i huden uten å fette. Selv en fet hud trenger rikelig med fuktighet for å ikke bli tørket ut. Facial Oil Delight tilfører masse deilig næring til huden og gjør at den føles silkemyk, fuktig og fresh. Oljen inneholder en spesiell kombinasjon av økologiske oljer, blant annet brokkoliolje som trekker effektivt inn i huden.

rudolph-care-hudpleie-serum-ansikt

Firming Perfector Serum er spesielt utviklet for å gi synlige resultater til en moden og voksen hud. Serumet gir en naturlig fylde og gir huden et ordentlig skikkelig plump! Produksjonen av kollagen og hyaluronsyre minskes når vi eldres, og hudens stamceller mister sin naturlige evne til å reparere skader. Dermed er Firming Perfector Serum spekket med aktive og fuktighetsgivende ingredienser for å hjelpe huden med å beholde sin elastitet og motstandskraft.

3. Ansiktskrem

rudolph-care-hudpleie-ansiktskrem-ansikt-krem

Moisture Delight fra Rudolph Care er en fresh, naturlig og fuktighetsgivende ansiktskrem som passer for både ung og voksen hud. Kremen er utviklet med en unik kombinasjon av naturlige ekstrakter gir huden en hydrerende fuktighetsbombe. Økologisk arganolje og chiaolje sørger for å beskytte og gjenoppretter hudens naturlige elastisitet og fuktighet.

rudolph-care-hudpleie-ansikt-krem

Açai Anti-stress Facial Cream er en beroligende og fuktighetsgivende fuktighetskrem som kan brukes både dag og natt. Kremen er rik på økologiske oljer og gir huden din en ordentlig cocktail av næring, fukt og pleie. Kremen er tilpasset for sart og sensitiv hud, da den er laget med ingredienser som virker antiflammatoriske og antiseptiske.

rudolph-care-hudpleie-ansikt-krem

Açai Anti-ageing Facial Moisturizer har med sitt skyhøye innhold av antioksidanter en forebyggende effekt på huden, og sørger for at den opprettholder sin elastitet. Anti-age ansiktskremen styrker huden i dyben, strammer opp og utsetter hudens naturlige aldringstegn. Kremen kan brukes både morgen og kveld.

4. Solkrem

rudolph-care-hudpleie-solkrem-solfaktor-spf

Det er viktig å bruke solkrem i ansiktet året rundt, da solen gjør at huden vår eldes raskere enn hvis den ikke er beskyttet. Organic Sun Face Cream fra Rudolph Care finnes i SPF 15, SPF 30 og SPF 50 slik at du kan velge hvilken solbeskyttelse som passer best for deg. Solkremen inneholder en rekke aktive ingredienser som lindrer, beroliger og fornyer celleproduksjonen i huden.

rudolph-care-hudpleie-solfaktor-solkrem-spf

Organic Sun Stick SPF 50 er perfekt å bruke på mer utsatte områder slik som nese, lepper, kinnben og panne da den gir høy og effektiv beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler. Solstiften er perfekt å ta med seg i vesken så du lett kan beskytte deg utover dagen. Solstiften er rik på E-vitamin og aktive naturlige ingredienser som rapsolie, bivoks og havtorn. Psst.. Den er ikke klissete og blir ikke hvit.

rudolph-care-hudpleie-solkrem-ansikt-spf-solfaktor

Organic Sun Body Lotion er en mild og lett solkrem som beskytter deg mot solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Solkremen er vannavstøtende, har en frisk duft av sommer og er lett å påføre. Den er sprekket med aktive naturlige ingredienser slik som havtorn, som gir en dokumentert anti-age effekt, samt fuktighetsgivende agurkekstrakt og lindrende kamomille. Finnes i SPF 15, 30 og 50.

5. Glød

rudolph-care-sol-selvbruning-selftan-hintofsummer

A Hint Of Summer er en av Rudolph Care sine bestselgere - og det ikke uten grunn! Selvbruningsdråpene gir deg en strålende og gyllen glød, kun ved å tilsette noen få dråper til din vanlige fuktighetskrem. Med dette favorittproduktet kan du enkelt bygge opp og vedlikeholde en solbrun glød året rundt uten å utsette huden for skadelige solstråler.

rudolph-care-kroppspleie-aftersun-sol

After Sun Soothing Sorbet er en beroligende aftersun lotion til en varm, og solmettet hud. Huden blir avkjølt, pleiet og fuktet med naturlige ingredienser som sørger for hudens behov etter en lang dag i solen. Produktet er velegnet til hele familien og er vegansk!

rudolph-care-kroppspleie-sol-aftersun

Hold deg fresh og glødende på farten med Açai Facial Mist - en oppfriskende og næringsrik ansiktsmist som gir huden din et boost av antioksidanter, samtidig som en oppstrammende og beskyttende effekt. Misten kan brukes på alle hudtyper da den forhindrer både tørrhet og urenheter.

6. Kroppspleie

rudolph-care-kroppspleie-krem-kroppskrem-bodylotion-fuktighet

Oppretthold den naturlige fuktigheten og balansen i huden din med Açai Body Lotion - en rik og nærende lotion til daglig bruk som mykgjør og fukter huden din slik at du kan føle deg komfortabel, myk og fresh dagen lang. Lotionen har et høyt innhold av açai som medvirker til å utsette aldringstegn og oppretteholde hudens elastitet.

rudolph-care-kroppspleie-kropp-olje-kroppsolje-fuktighet

For deg som foretrekker å bruke olje fremfor lotion på kroppen, er Açai Body Oil midt i blinken for deg. Den delikate oljen mykgjør og pleier huden, samtidig som den gir den en boost av antioksidanter og essensielle fettsyrer. Açai Body Oil er vinner av "Årets kroppspleieprodukt - luksus" på Danish Beauty Award 2011.

rudolph-care-kroppspleie-duft-deo-deodorant

De miljøbevisste sin favorittdeodorant! Keep on Rolling Deo beskytter og gir sart hud pleie og beskyttelse dagen lang. Deodoranten har en mild og lett duft og består av fuktighetsgivende aloe vera, pleiende sheabutter og beroligende kamomille. De næringsrike ingrediensene hjelper til med å opprettholde og regulere hudens naturlige balanse.