• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

7 soltips som bevarer huden!

7 soltips som bevarer huden!

Etter en lang og kald vinter, er det deilig å endelig kunne kjenne solstrålene varme mot kroppen. De etterlengtede sommermånedene er rett rundt hjørnet, og ekstra viktig er det å beskytte huden vår.

Hvorfor bruke solkrem?

Solen gir oss en rekke helsegevinster som blant annet fremmer bedre søvnkvalitet, styrker imunforsvaret og gir mer overskudd - i tillegg så er solen hovedkilden til livsviktige D-vitamin. Med det sagt, anbefaler vi og være ekstra varsomme i vårsolen, og bruke rikelig med solfaktor til enhver tid! Sannsynligheten for solbrenthet er høy på denne tiden av året, og du bør dermed unngå overdreven soleksponering. I tidens løp kan det gi konsekvenser som ikke blir synlige før etter noen år - slik som tidlige aldringstegn, grovere hud, pigmentflekker og i værste fall hudkreft.

Tips nummer en:

Bruk solkrem hver dag, selv på dager hvor det er overskyet! Solstrålene kan være intense, selv når du ikke ser solen. På dager hvor det er overskyet, kan hele 40 prosent av strålene nå gjennom skyene. Uten solkrem kan du dermed risikere å bli solbrent. Tips: sjekk UV-indeksen på stedet du befinner deg.

Tips nummer to: 

Bruk solkrem med høy faktor Du blir like brun med høy solfaktor. Gjerne start med høy faktor tidlig i sesongen, for å så redusere faktoren når du har opparbeidet deg et godt grunnlag. Dersom du bruker ingredienser som C-vitamin, Retinol eller andre syrebehandlinger i din hudpleierutine, vil huden oppleves mer sensitiv mot soleksponering. Vi anbefaler derfor å bruke solfaktor 50 for optimal beskyttelse.

bondi-sands-solkrem-solfaktor-spf-50

SPF 50+ Fragrance Free Body Sunscreen Lotion fra Bondi Sands gjør at du trygt kan nyte en solfylt dag uten å bekymre deg for UV-stråler fra solen! Denne solkremen tilhører huden din masse fuktighet, samtidig som den vannavstøtende formelen gir deg UVA- og UVB-beskyttelse.

suntique-aqua-solkrem-solfaktor-spf-50

I'm Aqua Sun Essence fra Suntique er perfekt når du trenger en solkrem for tørr og sensitiv hud! Dette er en solkrem fri for skadelige tilsetningsstoffer inkludert PABA, syntetisk duft, ftalater  og parabener. Solkremen består av 65 % fuktighetsgivende ingredienser for å berolige, hydrere og kjøle ned huden.

cosrx-solkrem-solfaktor-ansikt-hudpleie-spf50

Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++ fra COSRX har blitt en verdenskjent favoritt i det Koreanske hudpleiemarkedet! Dette er en beroligende solkrem som gir huden din en rikelig mengde fuktighet med sin lette konsistens. Solkremen har en høy solfaktor som vil beskytte huden godt mot UVA- og UVB stråling.

Tips nummer tre: Ikke spar på solkremen! 

Er du mye ute i solen? Da må du huske å smøre deg tilstrekkelig, ofte og nøye. Du skal helst smøre deg en gang i timen for og opprettholde effekten av faktoren, uavhengig om du har badet eller ikke. Er du på stranden eller ved bassenget, kan det likevel være lurt å velge en vannfast solkrem.

Tips nummer fire: Fjorårets solkrem = dårligere beskyttelse

Solkremen kan miste sin effekt hvis den har blitt oppbevart feil, eller har gått ut på dato. Derfor - vær raus med deg selv, og invester i ny solkrem hver sesong for optimal beskyttelse!

Tips nummer fem: Noen områder trenger ekstra beskyttelse! 

  • Bruk et hodeplagg for å unngå og bli solbrent i hodebunnen.
  • Bruk sunblock på ekstra utsatte områder slik som nese, øre og lepper.
  • Bruk solbriller for å beskytte øynene.
corlin-solbriller-solbeskyttelse

Modena Champagne Gradual Brown fra Corlin Eyewear har fått miljømerke «Et bedre miljøvalg» fordi de er laget av 100% resirkulert plast. Passer til alle stiler og anledninger.

corlin-solbriller-solbeskyttelse

Marera Havana fra Corlin Eyewear er utstyrt med et CR39-objektiv som er ripebestandig og holder UV 400 (100%) beskyttelse. Solbrillene er laget av 100% resirkulert plast, og er et godt miljøvennlig solbrillevalg.

Tips nummer seks: Unngå dehydrering 

På varme dager trenger kroppen mer væske enn ellers. Drikk rikelig med vann når du er ute i solen og unngå dehydrering. Hollywood Motivational Bottle gjør det enklere å få i seg nok vann hver dag! Denne vannflasken viser hvor mye vann du bør har drukket i forhold til døgnets timer. Med innebygd sugerør, lokk og en strikk du kan ha rundt håndleddet, er drikkeflasken veldig praktisk. Kommer i ulike freshe farger!

hollywood-water-bottle-motivational-drikkeflaske-vann-hydrering

Tips nummer 7: Ikke slurv med etterpleie!

Det finnes flere gode grunner til å investere i en god aftersun når du skal være mye i solen. Aftersun gir ikke bare velbheag og en avkjølende følelse etter soling, den kan også stoppe brenningsprosessen i huden når den brukes riktig. God etterpleie vil bidra til å repaerere huden din, og tilføre fuktighet slik at du unngår flassing i tillegg til at brunfargen blir jevnere, og holder seg fin.

rudolph-care-aftersun-solfaktor

After Sun Soothing Sorbet fra Rudolph Care er en beroligende aftersun lotion til en varm, og solmettet hud. Huden blir avkjølt, pleiet og fuktet med naturlige ingredienser som sørger for hudens behov etter en lang dag i solen. Produktet er velegnet til hele familien og er vegansk!

lancaster-solfaktor-aftersun-fuktighet

Gi næring til huden din med Lancaster After Sun Repair Balm. Lett og luftig, absorberer formelen raskt, og unngår klebrig eller hvite striper. En unik blanding av Sunsicalm Complex og Tan Activator Complex arbeider for å berolige irritert hud, og hjelper til med å oppmuntre til en gylden glød.

rudolph-care-aftersun-spray-fuktighet-kroppspleie-kropp

After Sun Repair Spray fra Rudolph Care er en lett avkjølende spray som pleier, beroliger og lindrer varm og solbrent hud. Det har nærende og gjenoppbyggende ingredienser som agurkekstrakt som har anti-flammatoriske egenskaper, aloe vera som kjøler, leger og gjenoppbygger, og tindved som er en sterk antooksidant. Arganekstrakt tilfører næring, fuktighet og allantoin, og bygger opp vevet i huden og gjør den glatt.