• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Derfor bør du bruke øyekrem

Derfor bør du bruke øyekrem

Det delikate øyeområdet er et av de første som viser synlige tegn på aldring og hverdagens stress. Det viser seg i form av hevelser, mørke skygger og linjer, som igjen kan få oss til å se slitne eller eldre ut.

Hvis du fortsatt ser ut som om du har hatt en sen kveld selv etter en god natts skjønnhetssøvn, er det sannsynlig at det du nå bruker rundt øynene ikke er tilstrekkelig pleie. For mange kan det være fristende å bruke favorittserumet eller fuktighetskremen opp til vippekanten i stedet for å investere i en egen formel, men vi vil ikke anbefale dette da øyeområdet ikke får den essensielle og skånsomme næringen den trenger.

En øyekrem som hjelper til med å redusere utseendet på kråkeføtter og dehydreringslinjer. Denne formelen inneholder beroligende nordiske blåbær-, havre- og rapsoljer kombinert med et fuktighetslåsende Beta-kompleks som gir beroligende fuktighet og lindring av følelser av tetthet i det ømfintlige øyeområdet.

hudpleie-øyekrem-anti-age

“En dedikert øyekrem som er utviklet spesielt for området er veien å gå”  

Huden rundt øyeområdet er nemlig 10 ganger tynnere enn i resten av ansiktet, noe som gjør det mer skjørt og følsomt. Det betyr at de fleste serum og fuktighetskremer er for rike eller for sterke på aktive stoffer. Hvis du overbelaster huden, kan det føre til irritasjon, og faktisk få øynene til å se enda "trøttere" ut.

En dedikert øyekrem som er utviklet spesielt for området er veien å gå, siden den vil være mild og lett nok for den sarte øyehuden, og fri for ingredienser som kan forårsake irritasjon eller forverring. De vil også inneholde de beste ingrediensene for å ta tak i og forbedre dine hudbekymringer.

Uansett hva du ønsker at øyekremen skal jobbe med; enten det er poser, mørke ringer eller linjer og rynker, finnes det en øyekrem som passer perfekt til deg! Et lite tips er å holde et ekstra øye med ingredienser støttet av vitenskapen, slik at øyekremen faktisk kan holde det de lover. For eksempel vil Koffein vil roe ned hevelser, Vitamin C vil lysne, og Retinol vil jevne ut fine linjer og rynker. Nøkkelen er å holde seg til produktet for å se resultater.

Se vårt utvalg av øyekrem her