• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Finn ut mer om kultkremen alle elsker

Finn ut mer om kultkremen alle elsker

Dette er mirakelkremen som er elsket og hyllet over hele verden!

Stjernenes hemmelige skjønnhetsvåpen heter Skin Food. Den er designet for å gi fukt og pleie ut av en helt annen kaliber og verden. Skin Food kommer i to varianter tilpasset ulik hudtype og behov. Skin Food er for den tørre og sarte huden, den oppleves som tykk i konsistensen og etterlater huden eksepsjonelt myk, beroliget og balansert. Skin Food Light baserer seg på akkurat den samme unike formelen bare i en lettere og tynnere konsistens. For mange kan Light versjonen også fungere bedre nå på sommeren fordi huden vår er mindre tørr nå enn på vinterstid.

weleda-skinfood-fuktighetskrem-krem-ansiktsskrem

Begge kremene er rett og slett en universalkrem som du kan bruke over hele kroppen - det er kun fantasien som setter en stopper her! Bruk kremen både i ansiktet, på leppene, på tørre albuer og knær, på hendene og neglebåndene eller på tørre og sprukne føtter. Den er også en nærende nattkrem, eller mykgjørende og beskyttende dagkrem. Uansett hvor du bruker den vil den pleie huden, og etterlate den babymyk og strålende.

Makeupartistene og kjendisenes favorittkrem

Skin Food er ikke bare elsket av folket, men også av skjønnhetsekspertene. Utallige makeup artister fra alle verdens kanter sverger til denne kremen da den er super å bruke under makeup. Et lag med denne næringsrike kremen gir fukt til tørr hud og er det ultimate grunnlaget før sminke. Supertips: Legg et lag på kinnben, brynsben, skuldre og krageben som en subtil highlighter for en naturlig glød.

Kremen er også utnevnt til den beste multikremen av en rekke kjendiser til å ta vare på ømfintlig hud. Kjente navn som Victoria Beckham, Rihanna og Julia Roberts er blant dem som sverger til kremen. I følge Weleda har Victoria Beckham ved flere tilfeller utnevnt Skin Food som en av sine must-haves å ha i vesken. 

victoria-beckham-weleda-skinfood

Egnet for atopisk- og psoriasis hud

Skin Food har en frisk duft av appelsin og sitrus og næringsrik sammensetning av ingredienser som mykgjør og pleier - dette gjør den perfekt til tørr hud, og man kan bruke den på hele kroppen og i ansiktet - alt fra hender, albuer, lepper, knær og føtter kan smøres inn. Den er perfekt som en næringsrik nattkrem, som en beskyttende kuldekrem på vinterstid, og egner seg godt til atopisk- og psoriasis hud.

weleda-skinfood-hudpleie-kroppspleie-krem-fuktighetskrem

Se hele Skin Food-serien her!