• 1-3 DAGER LEVERING *

  • GRATIS* FRAKT OVER 599,-

  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP

ALT DU TRENGER TIL FESTIVAL!

ALT DU TRENGER TIL FESTIVAL!

Sikre deg must-haves til den perfekte festival-looken! Produkter som gir deg den ultimate sommergløden, og holder sminken på plass hele dagen og kvelden.

HUDPLEIE

En strålende hud starter med en god hudpleierutine. Før du legger på sminke, er det viktig å forberede huden for å sikre at sminken setter seg godt og ser fantastisk ut hele dagen. Her er noen essensielle hudpleieprodukter som sikrer deg den perfekte basen - og husk solkrem!

Finn flere favoritter her! 

 

SELVBRUNING

Få den perfekte brunfargen til festivalsommer uten solens skadelige stråler!

Finn flere favoritter her!

 

BASESMINKE

Når huden er godt forberedt med hudpleieprodukter, er det tid for å legge en perfekt sminkebase. Dette er nøkkelen til en naturlig, glødende og holdbar look! Her finner du våre must-haves:

Finn flere favoritter her! 

 

ØYESMINKE

Her er det mye spennende du kan gjøre! Vi har øyenskygge for enhver stil, enten du foretrekker en naturlig look eller et mer dristig og fargerikt uttrykk. 

Hot tip: Påfør en mørkere skygge langs vippekanten som en eyeliner. Dette vil ramme inn øynene og gi et mykere inntrykk!

Avslutt øyesminken med en maskara, eller hvis du føler for å være litt ekstra, løsvipper!

Finn flere favoritter her!

 

LEPPER

Fullfør looken med en lipliner og lipgloss for fukt og glød til leppene - en perfekt kombo å ha med i vesken!

Finn flere favoritter her!

 

GLITTER

Glitter er et must-have for enhver festival! Perfekt for ekstra glans i håret, på huden eller i ansiktet. Her er det bare å være kreativ!

Finn flere favoritter her!